Креативни центар
Вести Предшколски програм Уџбеници Први разред Други разред Трећи разред Четврти разред Пети разред Шести разред Седми разред Осми разред На језицима мањина Помоћни материјал Семинари Припрема за малу матуру Радни уџбеници
Актуелно

Билтен за наставнике српског језика

"Креативни центар" припрема нове уџбенике за српски језик за пети разред основне школе према новом програму наставе и учења за школску 2018/2019. годину. Све информације о нашим новим уџбеницима за пети разред пронаћи ћете у нашем Билтену за наставнике српског језика.    

Овом приликом подсећамо вас да ће "Креативни центар" имати изложбени штанд на Републичком зимском семинару за наставнике и професоре српског језика и књижевности, који ће се одржати на Филолошком факултету у Београду 8, 9. и 10. фебруара 2018. године. На том догађају упознаћемо вас с нашим новим програмом уџбеника за пети разред основне школе, као и с бројним издањима из области српског језика и књижевности.


Нови планови и припреме

У складу с новим програмом за први разред припремамо детаљно разрађене наставне припреме са уграђеним образовним стандардима и годишње и месечне оперативне планове.

Примере наставних припрема за НОВЕ НАСТАВНЕ ЈЕДИНИЦЕ за српски језик, математику и Свет око нас за први разред можете преузети на нашем сајту у делу Приручници и Припреме.

ЖЕЛИМО ДА ЧУЈЕМО ВАШЕ МИШЉЕЊЕ - ЕВАЛУАЦИЈА УЏБЕНИКА ЗА ДРУГИ РАЗРЕД

Све учитеље који су користили наше уџбенике за други разред позивамо да нам пошаљу своје коментаре и сугестије како бисмо следеће године могли да их узмемо у обзир при изради нових уџбеника.
Упитнике за евалуацију уџбеника можете преузети с нашег сајта.


Комплет ВЕЖБАМ ЗА МАЛУ МАТУРУ

Седам збирки из едиције Вежбам за малу матуру помоћи ће ученицима да обнове појмове кључне за разумевање градива, да унапреде знање које треба да понесу из основне школе и да се успешно припреме за полагање мале матуре.

Комплет од 7 збирки за припрему завршног испита тренутно је на попусту од 40%. Комплет Вежбам за малу матуру можете купити у Клубу књижари "Креативни центар" у Београду  (ТЦ"Еуроцентар", Македонска 30), као и на сајту.
EEPG


| Copyright © 2008 | Креативни центар | Градиштанска 8, 11120 Београд | (011) 38 20 483 | slavica.markovic@kreativnicentar.rs |