Креативни центар
Вести Предшколски програм Уџбеници Први разред Други разред Трећи разред Четврти разред Пети разред Шести разред Седми разред Осми разред На језицима мањина Помоћни материјал Семинари Припрема за малу матуру Радни уџбеници

Уџбеници

Математика за пети разред - уџбеник

Математика за пети разред - уџбеник

Уџбеник је прилагођен узрасту, разумљив за ученика и подстиче његово интересовање за математичке садржаје. Кључни математички појмови повезани су са занимљивим информацијама из науке, других предмета и свакодневног живота. Наставне теме предвиђене планом и програмом чине поглавља уџбеника, а поднаслови су називи методских јединица које представљају обраду нових садржаја. Садржи и 784 задатка за вежбање.

Аутор: Мирјана Стојсављевић-Радовановић, Љиљана Вуковић, Јагода Ранчић
Илустратор: Душан Павлић

Формат: 21 x 26 cm 212 стр., меки повез, пун колор, ћирилица
SMS шифра: 5nMAT

Цена: 870.00 дин
Математика за пети разред - збирка задатака

Математика за пети разред - збирка задатака

Збирка прати уџбеник и садржи 1188 задатака за вежбање и самосталан рад. Садржи примере за примену математике у свакодневном животу, различите типове задатака и помаже у развијању способности сналажења у различитим ситуацијама. Задаци у оквиру систематизација наставних тема подељени су на три нивоа (основни, средњи и напредни ниво) на основу процене и наставничког искуства ауторки, а ослоњени су на образовне стандрде за крај обавезног образовања. На крају уџбеника и збирке дата су упутства за решавање задатака, као и већина резултата.

Аутор: Мирјана Стојсављевић-Радовановић, Љиљана Вуковић, Јагода Ранчић
Илустратор: Душан Павлић

Формат: 21 x 26 cm 212 стр., меки повез, пун колор, ћирилица
SMS шифра: 5nMZB

Цена: 870.00 дин

Додатни материјали

Вежбам математику: 5. разред

Вежбам математику: 5. разред

Збирка је намењена ученицима петог разреда основне школе за додатно вежбање и утврђивање градива. Помоћи ће им да обнове оно што су већ учили у школи и да утврде своје знање, као и да се боље припреме за контролне вежбе и писмене задатке. Решавајући задатке на крају сваке области (одељак "Провера знања") утврдиће ниво постигнућа (основни, средњи или напредни). Збирка садржи 670 задатака, важна правила и формуле ("Подсетник" на крају збирке), као и резултате и упутства за решавање задатака.

Аутор: Мирјана Стојсављевић-Радовановић, Љиљана Вуковић, Јагода Ранчић
Илустратор:

Формат: 20 x 29 cm 72 стр., меки повез, црнобело, ћирилица
SMS шифра: 5VMA

Цена: 460.00 дин
Математички речник

Математички речник

"Математички речник" је неопходан водич кроз математички језик и појмове који се обрађују у основној школи. Аутори су писали овај речник размишљајући о младом читаоцу коме су неопходне јасне и једноставне дефиниције. Речник садржи бројне фотографије, дијаграме и живе илустрације које ученицима чине јасном везу између језика математике и света који их окружује. У њему су дате и табеле са основним математичким симболима и њиховим значењима, као и скраћенице, називи геометријских фигура, римске цифре, ознаке мерних јединица и друго. АКО НАРУЧИТЕ ОВУ КЊИГУ ПРЕКО БАНЕРА ВИКЕНД АКЦИЈА, ОСТВАРИЋЕТЕ ПОПУСТ ОД 50% И УМЕСТО 549 ДИНАРА ПЛАТИЋЕТЕ ЈЕ 275 ДИНАРА!

Аутор: Гарда Тарнер
Илустратор:

Формат: 16 x 21 cm 82 стр., меки повез, пун колор, латиница
SMS шифра: MRE

Цена: 549.00 дин
Додатна настава - Математика 5

Додатна настава - Математика 5

Збирка је написана по плану и програму за додатну наставу. Подељена је у десет поглавља и обухвата 290 задатака. На крају збирке дата су решења задатака. За лакше задатке понуђени су само коначни резултати, а за сложеније упутства или комплетна решења. Намењена је ученицима који воле математику и који могу да савладају сложеније садржаје од оних што се обрађују на редовним часовима. Такође, у збирци се налазе задаци који подстичу развој логичког и формалног мишљења. Решавање задатака из ове збирке представља одличну припрему за такмичење.

Аутор: Душанка Ковачевић, Наталија Јекић
Илустратор: Драган Максимовић

Формат: 21 x 26 cm 80 стр., меки повез, двобојно, ћирилица
SMS шифра: 5MZB

Цена: 480.00 дин


EEPG


| Copyright © 2008 | Креативни центар | Градиштанска 8, 11120 Београд | (011) 38 20 483 | slavica.markovic@kreativnicentar.rs |