Креативни центар
Вести Предшколски програм Уџбеници Први разред Други разред Трећи разред Четврти разред Пети разред Шести разред Седми разред Осми разред На језицима мањина Помоћни материјал Семинари Припрема за малу матуру Радни уџбеници
Вести

Претходна страна | Следећа страна

Најбоље књиге за најбоље ђаке 2018.

У жељи да и ове године обележимо Светски дан дечје књиге (2. април) и Светски дан књиге и ауторских права (23. април), одлучили смо да овог пролећа организујемо специјалну продајну акцију за све библиотеке у Републици Србији под називом Најбоље књиге за најбоље ђаке 2018.

Ова понуда важи само за библиотеке, школске и остале установе до 15. јуна 2018. године, а листу наслова које вам нудимо и детаље о акцији погледајте ОВДЕ.      

У оквиру ове акције нудимо вам 120 књига за младе, које су подељене у четири категорије:

- за I и II разред

- за III и IV разред

- за V и VI разред-

за VII и VIII разред

Цена појединачне књиге у оквиру акције је 120,00 динара са ПДВ-ом .  


Уџбенички билтен за први разред

Креативни центар припремио је нове уџбенике за први разред основне школе према новим програмима наставе и учења за школску 2018/2019. годину. Нови програми засновани су на општим циљевима и исходима образовања и васпитања, оријентисани су ка овладавању функционалним знањима, ставовима и вештинама код ученика и усмерени су на процес и исходе учења, а не на саме садржаје.

Све информације о нашим новим уџбеницима за први разред пронаћи ћете у нашем Уџбеничком билтену за први разред.

 


Уџбенички билтен за пети разред

Креативни центар припремио је нове уџбенике за пети разред основне школе према новим програмима наставе и учења за школску 2018/2019. годину. Нови програми засновани су на општим циљевима и исходима образовања и васпитања, оријентисани су ка овладавању функционалним знањима, ставовима и вештинама код ученика и усмерени су на процес и исходе учења, а не на саме садржаје.

Све информације о нашим новим уџбеницима за пети разред пронаћи ћете у нашем Уџбеничком билтену за пети разред.


Билтен за наставнике српског језика

Креативни центар припрема нове уџбенике за српски језик за пети разред основне школе према новом програму наставе и учења за школску 2018/2019. годину. Све информације о нашим новим уџбеницима за пети разред пронаћи ћете у нашем Билтену за наставнике српског језика.    

 

Овом приликом подсећамо вас да ће "Креативни центар" имати изложбени штанд на Републичком зимском семинару за наставнике и професоре српског језика и књижевности, који ће се одржати на Филолошком факултету у Београду 8, 9. и 10. фебруара 2018. године. На том догађају упознаћемо вас с нашим новим програмом уџбеника за пети разред основне школе, као и с бројним издањима из области српског језика и књижевности.    

У оквиру рада у секцијама у петак, 9. фебруара, у терминима од 15.00 до 16.00 и од 16.00 до 17.00 проф. др Симеон Маринковић, главни уредник у "Креативном центру", одржаће предавање под називом Обрада епске народне песме у основној школи. Позивамо све заинтересоване да присуствују овој секцији!    


Нови планови и припреме

У складу с новим програмом за први разред припремамо детаљно разрађене наставне припреме са уграђеним образовним стандардима и годишње и месечне оперативне планове.

Примере наставних припрема за НОВЕ НАСТАВНЕ ЈЕДИНИЦЕ за српски језик, математику и Свет око нас за први разред можете преузети на нашем сајту у делу Приручници и Припреме.


Странице << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 >>
EEPG


| Copyright © 2008 | Креативни центар | Градиштанска 8, 11120 Београд | (011) 38 20 483 | slavica.markovic@kreativnicentar.rs |