Креативни центар
Вести Предшколски програм Уџбеници Први разред Други разред Трећи разред Четврти разред Пети разред Шести разред Седми разред Осми разред На језицима мањина Помоћни материјал Семинари Припрема за малу матуру Радни уџбеници
Вести

Претходна страна | Следећа страна

Додатни материјали "Креативног центра"

И ове године Креативни центар у понуди има бројне додатне материјале за ученике од првог до четвртог разреда, уџбенике за изборне предмете и материјале за пројектну наставу.

Прелистајте наш каталог додатних материјала и упознајте се с нашом овогодишњом понудом.

 Припреме за све предмете, као и комплетне месечне и годишње планове, можете преузети с нашег сајта.

Креативни центар  и ове године учествује на Сабору учитеља Србије, који ће се - под називом Унапређивање наставне праксе кроз размену професионалних искустава - одржати 16. и 17. јуна у холу Учитељског факултета у Београду.

Позивамо вас да посетите наш штанд и упознате се с нашом комплетном уџбеничком понудом, као и бројним додатним материјалима намењеним наставницима и ученицима.


Куповина уџбеника за први и пети разред

Креативни центар припремио је нове уџбенике за први и пети разред основне школе према новим програмима наставе и учења за школску 2018/2019. годину, а којe je одобрило Министарство просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије.

Ови уџбеници постављени су на наш сајт, где можете прегледати део њиховог садржаја, a уколико желите, можете их преко сајта и наручити у претплати тако што ћете направити посебну наруџбину само за њих.

Редовна испорука ових уџбеника почиње од 1. августа, када ћете, осим преко нашег сајта, моћи да их купите и у нашој књижари (ТЦ Еуроцентар, Македонска 30, Београд), као и у књижарама дистрибутера с којима сарађујемо широм Србије.


Нов Предшколски каталог

Стигао је нов предшколски каталог "Креативног центра"!

Прелистајте  каталог и упознајте се са актуелном понудом радних листова за све васпитне групе,  с бројним додатним материјалима за рад, као и с новим приручницима намењеним васпитачима и родитељима.

Свака вртићка група која се определи за радне листове „Креативног центра" добиће на поклон висиномер с јунацима наше едиције „Школице" и један постер „Јабука" или „Крушка" за сваку вртићку групу.

Скрећемо пажњу и на едицију „Забавни свет геометрије" која је освојила награду Најбољи европски уџбеник у категорији материјала за предшколце на Франкфуртском сајму књига 2017. године.

Подсећамо вас и на „Весели вртић", најпродаваније радне листове за предшколце у 2017/2018. години, као и на издање популарних радних свезака „Пролеће - лето" и „Јесен - зима" у боји.

Што се васпитача тиче, поред популарне едиције приручника за васпитаче „Корак по корак", подсећамо и на два приручника која могу бити значајна подршка васпитачима и родитељима у  темељној припреми деце за полазак у школу:  „Предшколац у свету математике", приручник чији се аутори баве правилним и постепеним развијањем основних  математичких појмова код деце, као и на нов приручник „Од гласа до слова", намењен онима који се  баве децом у процесу развијања предвештина читања и писања.

Ту је и приричник „Цртам, шарам и рукама стварам", који нуди бројне идеје за организовање графичко-ликовних игара и активности с децом јасленог узраста.  


Нове припреме и планови по новом програму за први и пети разред

У складу с новим програмима за први и пети разред основне школе припремили смо детаљно разрађене наставне припреме са уграђеним образовним стандардима и исходима, као и месечне и годишње оперативне планове.

Нове планове и припреме можете преузети у делу Приручници и припреме.


Нови уџбеници "Креативног центра" за пети разред основне школе

Прелистајте нове уџбенике "Креативног центра" за пети разред основне школе:

- Читанка

- Српски језик

- Математика - уџбеник

- Математика - збирка задатака

- Музичка култура

- Ликовна култура

- Географија


Странице << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 >>EEPG


| Copyright © 2008 | Креативни центар | Градиштанска 8, 11120 Београд | (011) 38 20 483 | slavica.markovic@kreativnicentar.rs |