Креативни центар
Вести Предшколски програм Уџбеници Први разред Други разред Трећи разред Четврти разред Пети разред Шести разред Седми разред Осми разред На језицима мањина Помоћни материјал Семинари Припрема за малу матуру Радни уџбеници
Вести

Претходна страна | Следећа страна

Промоција приручника "Учење кроз праксу у вртићу. Приручник за рефлексивне практичаре"

Позивамо вас на промоцију приручника "Учење кроз праксу у вртићу. Приручник за рефлексивне практичаре" ауторки Бранке Станојевић, Аните Ерић и Татјане Павловић.

Промоција ће се одржати у уторак, 18. септембра у 11 часова, у вртићу „Цицибан" (Кнеза Милоша бб, Крагујевац)  На промоцији ће учествовати:

      ·      Бранка Станојевић, стручни сарадник - педагог у ПУ „Ђурђевдан", Крагујевац;      

 Анита Ерић, стручни сарадник - педагог у ПУ „Нада Наумовић", Крагујевац;       

  ·         Татјана Павловић, стручни сарадник - психолог и психотерапеут у ПУ „Ђурђевдан", Крагујевац;  

·         Сања Јаковљевић, директорка ПУ „Ђурђевдан", Крагујевац;  

·         Анђелка Ружић, уредница у „Креативном центру".

Циљ овог приручника јесте да васпитаче и стручне сараднике подсети, охрабри и упозна с новим приступом који заступа идеју професионалног учења у самој пракси. Овакво учење води остварењу квалитетније (рефлексивне) праксе, односно подразумева учење  у реалном контексту.   


НОВО! Пројектна настава - приручник за учитеље

НОВО! Пројектна настава - приручник за учитеље

Приручник који је пред вама креиран је с циљем да помогне учитељима у планирању и реализацији пројектне наставе у првом разреду. У њему ћете наћи све важне информације о овом облику наставе, као и конкретне предлоге пројеката с припремама за сваки час. 

У пројектима које смо вам понудили обрађене су важне теме, као што су правила лепог понашања, безбедност у саобраћају, брига о животној средини, здрава исхрана итд. Сви они омогућавају повезивање различитих предмета и развијање међупредметних компетенција, што је уједно и главни циљ пројектне наставе, а могу бити и подстицај за даљи креативни рад учитеља.

Ову књигу можете наручити преко нашег сајта, купити у нашој књижари у Београду (ТЦ Еуроцентар, Македонска 30), или у некој од боље снабдевених књижара широм Србије.        


Преузмите припреме и планове за школску 2018/2019. годину

Нове наставне припреме, годишње и месечне планове који прате наше нове уџбенике за први и пети разред основне школе можете преузети у делу Приручници и припреме.

У овом делу можете преузети и припреме, годишње и месечне планове за II, III и IV разред основне школе.

На појединачним линковима за сваки разред и предмет налази се фајл у коме се налазе припреме, годишњи план, као и месечни план (без датума), а доступни су месечни планови са датумима по школском календару Србије и Војводине.


Где можете купити уџбенике „Креативног центра“?

Уџбенике „Креативног центра" можете наручити сa интернет попустом од 10% преко сајтова www.kcknjizara.rs(одељак Уџбеници) или www.kcskola.rs

За све онлајн наруџбине у вредности већој од 1800 динара (након обрачуна интернет попуста) достава на територији Србије је БЕСПЛАТНА.

Погледајте упутство за наручивање преко сајта.

Уџбенике, такође с попустом од 10%, можете купити: 
у Клубу књижари „Креативни центар" у Београду - ТЦ  „Еуроцентар" (Македонска 30 / Дечанска 5), радно време: радним данима од 9 h до 21 h, суботом од 9 h до 17 h;
у просторијама „Креативног центра" на Звездари (Градиштанска 8), радно време: од понедељка до петка, од 8 h до 16 h.

По редовним ценама уџбенике „Креативног центра" можете купити и у некој од књижара широм Србије - погледајте списак књижара у којима се продају наши уџбеници. 

 


Нов приручник за васпитаче и стручне сараднике - Учење кроз праксу у вртићу

Нов приручник за васпитаче и стручне сараднике - Учење кроз праксу у вртићу

Циљ приручника Учење кроз праксу у вртићу. Приручник за рефлексивне практичаре јесте да васпитаче и стручне сараднике подсети, охрабри и упозна с новим приступом који заступа идеју професионалног учења у самој пракси. Овакво учење води остварењу квалитетније (рефлексивне) праксе, односно подразумева учење у реалном контексту.

Ефикасна рефлексивна пракса може се упоредити с компасом. Као што компас помаже при оријентацији, тако и рефлексивна пракса пружа помоћ васпитачима и стручним сарадницима да схвате где се налазе на свом професионалном путу и куда даље желе да иду.

Овај приручник настао је с намером да васпитачима и стручним сарадницима, као професионалцима који реализују различите аспекте предшколског образовања и васпитања, отвори нове могућности, прошири погледе и пружи увиде у досадашњу васпитну праксу и рад с децом.

Приручник садржи четири целине:

1.теоријски део - осврт на појам рефлексије и на најважније сегменте праксе васпитача и стручних сарадника;

2. приказ тока истраживања, с белешкама васпитача и заједничким увидима који из њих произлазе;

3. преглед компетенција васпитача и стручних сарадника, које воде ка рефлексивном практичару;

4. прилоге.    


Странице << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 >>EEPG


| Copyright © 2008 | Креативни центар | Градиштанска 8, 11120 Београд | (011) 38 20 483 | slavica.markovic@kreativnicentar.rs |