Креативни центар
Вести Предшколски програм Уџбеници Први разред Други разред Трећи разред Четврти разред Пети разред Шести разред Седми разред Осми разред На језицима мањина Помоћни материјал Семинари Припрема за малу матуру Радни уџбеници
Вести

Претходна страна | Следећа страна

Нов школски каталог од I до IV разреда за 2016/2017. годину

Нов школски каталог од I до IV разреда за 2016/2017. годину

Креативни центар је објавио нови школски каталог уџбеникa од првог до четвртог разреда, за 2016/2017. годину. Каталог садржи актуелну понуду наших уџбеника, додатних материјала и приручника за наставнике. У  каталогу ћете наћи све информације о новим уџбеницима које је одобрило Министарство просвете, науке и технолошког развоја. 


Нова „Математика за други разред“

Нова „Математика за други разред“

Нов уџбенички комплет за математику за други разред наше ауторке Весне Рикало налази се у актуелној понуди уџбеника за школску 2016/2017. годину. Комплет се састоји од уџбеника и радне свеске.

Ауторка је на модеран и динамичан начин изложила обавезне садржаје и понудила низ новина и активности како би усвајање знања било занимљивo и прилагођено потребама ученика. 

 


Нов уџбенички комплет за физику за осми разред

Нов уџбенички комплет за физику за осми разред

Уџбеничка понуда за школску 2016/2017. годину допуњена је уџбеничким комплетом за физику за осми разред основне школе. Комплет се састоји од уџбеника и збирке питања и задатака с практикумом. Аутори уџбеника и збирке су професори Божидар Николић и Славољуб Митић. Овим уџбеничким комплетом Креативни центар заокружио је своју понуду уџбеника из физике за све разреде основне школе. 


Нов уџбеник за биологију за осми разред

Нов уџбеник за биологију за осми разред

Креативни центар је своју уџбеничку понуду за осми разред обогатио уџбеником из биологије ауторa Тање Станојевић и Снежане Парезановић Ристић. Уџбеник обухвата целокупну наставну грађу предвиђену наставним планом и програмом. Избор и распоред градива у целости су подређени реализацији задатака наставе и у складу су са основним дидактичко-методичким принципима.

 


Промоција приручника „Ја могу - корак напред“

Промоција приручника „Ја могу - корак напред“

Придружите нам се на промоцији приручника Ја могу – корак напред ауторке Верице Јечменић, намењеног свима онима који се баве одрастањем деце у раном узрасту. Промоција ће бити одржана у четвртак 19. новембра у 17:30 h, у  вртићу Света Петка  који је у склопу ПУ Савски венац.

Приручник садржи основне напомене о музичким садржајима и активностима које васпитачи и друге одрасле особе могу да користе у раду с децом, наводи начин на који се ти садржаји примењују у пракси, објашњава улогу визуелних средстава (картица) у процесу учења, као и начин њихове израде. Објашњења и примери примене музичких садржаја и активности односе се на рад са свом децом, уз посебне осврте на рад с децом са сметњама у развоју.

На промоцији ће говорити: 

-Мр Виолета Несторов, логопед 

-Мр Стеван Несторов, дефектолог 

-Др Љиљана Абрамовић Савић, докторка

-Верица Јечменић, ауторка

Ауторка је педагог, ради као васпитач у болници у предшколској установи Савски венац, као и на Клиници за неурологију и психијатрију за децу и омладину и Клиници за рехабилитацију Др Мирослав Зотовић.


Странице << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 >>EEPG


| Copyright © 2008 | Креативни центар | Градиштанска 8, 11120 Београд | (011) 38 20 483 | slavica.markovic@kreativnicentar.rs |