Креативни центар
Вести Предшколски програм Уџбеници Први разред Други разред Трећи разред Четврти разред Пети разред Шести разред Седми разред Осми разред На језицима мањина Помоћни материјал Семинари Припрема за малу матуру Радни уџбеници
Вести

Претходна страна | Следећа страна

Поклони за учитеље за куповину комплета уџбеника

Сваки учитељ чије одељење наручи један од комплета уџбеника добија поклон-пакет (CD са дневним припремама, блокчићи за поруке родитељима, 4 приручника из програма Креативног центра и торба).

Комплети су:

 • Комплет уџбеника за први разред - Српски језик (или Српки језик по комплексном поступку) + Математика + Свет око нас
 • Комплет уџбеника за други разред - Српски језик + Математика + Свет око нас
 • Комплет уџбеника за трећи разред - Српски језик + Математика + Природа и друштво
 • Комплет уџбеника за четврти разред - Српски језик + Математика + Природа и друштво.

Такође, поклон-пакет (компакт диск са дневним припремама, блокчићи за поруке родитељима, издања Креативног центра и веома лепа торба) добиће и предметни наставници који користе наш уџбенички комплет у три или више одељења.

Уз комплете сваки ученик добиће увијаче бесплатно. Ова понуда односи се на одељења са најмање двадесет ученика.

Уколико уџбенике наручујете директно од Креативног центра, евиденциони лист оверава школа. Уколико уџбенике наручујете од дистрибутера, евиденциони лист оверава дистрибутер. У оба случаја евиденциони лист шаљете Креативном центру, факсом или поштом.

Наруџбеницу и евиденциони лист можете преузети ако одете на страницу Наруџбеница, коју видите на десном менију.


Креативни центар у Нишу

Издавачка кућа Креативни центар учествовала је на 45. нишком сајму књига и графике, који је одржан од 3. до 8. децембра 2008. године у Спортској сали Чаир.

На штанду Креативног центра посетиоци су могли да се упознају с новим књигама, као и да прегледају најтраженија издања наше издавачке куће - од сликовница и преклапалица намењених најмлађим читаоцима, преко програма за предшколце и основце, до приручника намењених родитељима, васпитачима и учитељима.


Три награде Креативном центру на 53. београдском сајму књига

На 53. београдском међународном сајму књига Креативном центру додељене су три награде: за најбољу дечју књигу, за најбољу сајамску презентацију и за допринос развоју српске илустрације.

 1. Награда за најбољу дечју књигу 2008. године припала је едицији "Овако се живело" у издању Креативног центра.
  "Разиграном речју и сликом, довитљиво, у дугиним бојама, са геометријским и другим облицима, с регистрима кључних речи и ненаметљивим поукама, аутори књига у едицији Овако се живело најмлађе читаоце воде у загубљене светове, у прошлост која не пролази ако се на овакав начин бира, показује и оживљава", образложење је жирија Савета 53. београдског међународног сајма књига.
  О овој награди одлучивао је жири у саставу: књижевник Миро Вуксановић, председник, проф. др Ратко Божовић, проф. др Владимир Х. Цветковић, мр Љиљана Левков, проф. др Миле Савић и проф. др Душан Пајин.

 2. Награда за најбољу сајамску презентацију 2008. године припала је Креативном центру.
  „Добар пример сајамске презентације реализован са типским сајамским елементима говори да добрим промишљањем може да се промовише бренд без енормних улагања. Разигране дечије ручице као лајтмотив и идеја која доминира ентеријером, логом, као и укупним презентационим елементима доприносе јединственом веселом духу. Добра организација, подељеност на неколико функционалних зона чини да се посетилац креће логично и добро сналази. Креативни центар се трудио да уради тотал дизајн. Особље носи униформе са логом тако да је комуникација једноставна. Деца су у фокусу тематике и издања овог излагача, као и родитељи који су заједно доносиоци одлуке", образложење је жирија Савета 53. београдског међународног сајма књига.
  О овој награди одлучивао је жири у саставу: проф. мр Горан Пековић, председник, мр Миа Давид Зарић и проф. др Радивоје Динуловић.

 3. Признање Креативном центру за допринос развоју српске илустрације доделило је Удружење ликовних уметника примењених уметности и дизајнера Србије - УЛУПУДС.

Креативни центар на сајму у Франкфурту

Од 15. до 19. октобра одржан је 60. сајам књига у Франкфурту. Издавачка кућа Креативни центар наступила је ове године трећи пут самостално на овом престижном сајму књига. На тој најстаријој издавачкој манифестацији на свету, која постоји још од 1949, учествовало је преко седам хиљада излагача.

На овом сајму Креативни центар имао је сопствени штанд. Првог дана сајма у Франкфурту, на штанду Европског удружења издавача уџбеника додељене су и награде за најбоље уџбенике за основну и средњу школу. Ове године на такмичењу је учествовао и Креативни центар са уџбеником "Математика за пети разред основне школе".


Награда "Невен" издању Креативног центра

Организација Пријатељи деце Србије доделила је награду "Невен" за 2007. годину Томиславу Сенћанском за књигу "Чудеса електрицитета" у издању Креативног центра у категорији најбоље књиге намењене деци из области Популарна наука.

Жири је радио у саставу Ана Пешикан, председница, Василије Радикић и Весна Ћоровић-Бутрић. Награда је додељена 9. октобра у Скупштини града Београда.


Странице << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 >>EEPG


| Copyright © 2008 | Креативни центар | Градиштанска 8, 11120 Београд | (011) 38 20 483 | slavica.markovic@kreativnicentar.rs |