Креативни центар
Вести Предшколски програм Уџбеници Први разред Други разред Трећи разред Четврти разред Пети разред Шести разред Седми разред Осми разред На језицима мањина Помоћни материјал Семинари Припрема за малу матуру Радни уџбеници
Вести

Претходна страна | Следећа страна

Нови месечни оперативни планови за школску 2017/2018. годину

Од данас са школског сајта „Креативног центра" (у одељку Приручници и припреме) можете преузети нове месечне оперативне планове за школску 2017/2018. годину. Са нашег сајта можете преузети и нове оперативне планове за школску 2017/2018. годину по календару наставе у Војводини.

Подсећамо вас да на сајту „Креативног центра" можете наћи и детаљно разрађене наставне припреме са уграђеним образовним стандардима и преузети их.


Уџбеници „Креативног центра“ испред Општине Звездара

Удружење издавача уџбеника Србије и Градска општина Звездара организују манифестацију У СУСРЕТ ШКОЛСКОЈ ГОДИНИ.

У оквиру ове манифестације на једном месту моћи ћете да купите уџбенике свих издавача чланова Удружења („Креативни центар", „Герундијум", „Дата статус", „Едука", „Klett", „Математископ", „Нови логос", „Публик практикум", „Пчелица", „Фреска", „Хол нет").

Манифестација У СУСРЕТ ШКОЛСКОЈ ГОДИНИ  биће одржана од 21. 8. до 10. 9. 2017. на тргу испред Општине Звездара и УК „Вук Караџић".


Где можете купити уџбенике „Креативног центра“

Где можете купити уџбенике „Креативног центра“

Уџбенике „Креативног центра" можете наручити сa интернет попустом од 10% преко сајтова www.kcknjizara.rs (одељак Уџбеници) или www.kcskola.rs.

За све онлајн наруџбине у вредности већој од 1800 динара (након обрачуна интернет попуста) достава на територији Србије је БЕСПЛАТНА.

Погледајте упутство за наручивање преко сајта.

Уџбенике, такође с попустом од 10%, можете купити: 
- у Клубу књижари „Креативни центар" у Београду - ТЦ  „Еуроцентар" (Македонска 30 / Дечанска 5), радно време: радним данима од 9 h до 21 h, суботом од 9 h до 17 h;
- у просторијама „Креативног центра" на Звездари (Градиштанска 8), радно време: од понедељка до петка, од 8 h до 16 h.

По редовним ценама уџбенике „Креативног центра" можете купити и у некој од књижара широм Србије - погледајте списак књижара.


НОВО! Приручник за васпитаче - Цртам, шарам и рукама стварам

НОВО! Приручник за васпитаче  - Цртам, шарам и рукама стварам

Приручник "Цртам, шарам и рукама стварам" нуди бројне идеје за организовање графичко-ликовних активности с децом у јасленом узрасту. У њему је описан начин примене ликовних техника, уз посебне напомене за васпитаче и предлоге за то како могу да излажу готове продукте активности. Приручник је намењен медицинским сестрама васпитачима, али и родитељима и свима онима који се баве децом у овом узрасту.    

У овом приручнику покривене су бројне теме и ликовне технике, од најједноставнијих, попут цртања оловком и дрвеним бојицама, преко приказа техника отискивања и колажа, до рада с природним и неструктурираним материјалима. Активности су приказане поступно: од уводног дела, у којем се деци на разумљив начин приближава и описује тема којом ће се бавити, преко главног дела, где је описан начин примене ликовних техника, па до завршног дела, с посебним напоменама и предлозима за то како могу да се излажу готови продукти активности.  

Овај приручник можете пронаћи на нашем сајту, у Клубу књижари "Креативни центар" у Београду (ТЦ "Еуроцентар", Дечанска 5 /Македонска 30), као и у свим боље снабдевеним књижарама широм Србије.       


Креативна наградна радионица за васпитаче – Причамо LEGO® бајке

Креативна наградна радионица за васпитаче – Причамо LEGO® бајке

Другу годину заредом Креативни центар организује LEGO® Education креативну наградну радионицу за васпитаче . Ове године тема радионице је Причамо LEGO® бајке, а поред предшколаца, овога пута ћемо укључити и одређен број учитеља и ученика првог разреда.

Пропозиције су следеће: Из сваке установе могу да нам се пријаве по два васпитача или учитеља првог разреда и они ће добити материјал потребан за прављење LEGO бајке. Поред промотивне бесплатне кесице с LEGO® коцкицама и мини-фигурама, сви учесници добиће детаљне инструкције за коришћење бесплатног софтвера StoryVisualizer, помоћу којег сваки учесник може текст и фотографије сцена из своје LEGO bajke да обликује у форми стрипа. Најкреативнији ће добити вредне награде - сетове LEGO® Education.

Рок за слање бајки је 30. октобар 2017. године, а сви заинтересовани за учешће у овој наградној креативној радионици, као и они који желе додатне информације о предшколском програму LEGO® Education, могу се јавити на мејл dejan.begovic@kreativnicentar.rs

Пропозиције су следеће: Из сваке установе могу да нам се пријаве по два васпитача или учитеља првог разреда и они ће добити материјал потребан за прављење LEGO бајке. Поред промотивне бесплатне кесице с LEGO® коцкицама и мини-фигурама, сви учесници добиће детаљне инструкције за коришћење бесплатног софтвера StoryVisualizer, помоћу којег сваки учесник може текст и фотографије сцена из своје LEGO bajke да обликује у форми стрипа. Најкреативнији ће добити вредне награде - сетове LEGO® Education.

Рок за слање бајки је 30. октобар 2017. године, а сви заинтересовани за учешће у овој наградној креативној радионици, као и они који желе додатне информације о предшколском програму LEGO® Education, могу се јавити на мејл dejan.begovic@kreativnicentar.rs


Странице << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 >>EEPG


| Copyright © 2008 | Креативни центар | Градиштанска 8, 11120 Београд | (011) 38 20 483 | slavica.markovic@kreativnicentar.rs |