Креативни центар
Вести Предшколски програм Уџбеници Први разред Други разред Трећи разред Четврти разред Пети разред Шести разред Седми разред Осми разред На језицима мањина Помоћни материјал Семинари Припрема за малу матуру Радни уџбеници
Актуелно

Одобрен уџбенички комплет Српски 6.

Обавештавамо вас да је наш  уџбенички комплет из српског језика за 6. разред основне школе добио одобрење од стране Министарства просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије за издавање и употребу у шестом разреду основне школе.   

ПРЕЛИСТАЈТЕ ЧИТАНКУ 6 

ПРЕЛИСТАЈТЕ СРПСКИ ЈЕЗИК 6  


Промоције уџбеника - Београд

Позивамо вас на промоције уџбеника Креативног центра у Београду!

На овим промоцијама моћи ћете да  да погледате целокупну понуду наших уџбеника, као и да се упознате са садржајем  нових уџбеника и сусретнете с њиховима ауторима.

Сваки учесник добиће:

 • потврду о стручном усавршавању у оквиру установе (два бода);
 • потребан материјал за наставу за предмет који се представља;
 • могућност отварања свог налога на платформи за дигиталне материјале наших уџбеника.

- Промоција уџбеника за предмет Српски језик за V и VI разред биће одржана у згради Креативног центра, Градиштанска 8, Београд

-  у понедељак, 18. 3. 2019. године, у 18 h 

 - у понедељак, 25. 3. 2019. године, у 18 h

Том приликом моћи ћете да погледате целокупну понуду наших уџбеника, а аутор Симеон Маринковић и професорка српског језика Милица Живковић упознаће вас и са свим оним што припремамо за следећу школску, 2019/2020. годину за старије разреде у вези с предметом Српски језик.

- Промоција уџбеника за предмет Математика за и VI разред биће одржана у уторак, 27. 3. 2019. године, у 18.30 h, у згради Креативног центра, Градиштанска 8, Београд.
Том приликом моћи ћете да погледате целокупну понуду наших уџбеника, а ауторка Мирјана Стојсављевић-Радовановић и уредница за математику Креативног центра Свјетлана Петровић упознаће вас и са свим оним што припремамо за следећу школску, 2019/2020. годину у вези са уџбеницима из математике за V и VI разред.

- Промоција уџбеника за предмет Српски језик по комплексном поступку биће одржана у четвртак, 28. 3. 2019. године, у 18.30 h у згради Креативног центра, Градиштанска 8, Београд.
Том приликом моћи ћете да погледате целокупну понуду наших уџбеника, а ауторке Зорица Нобл и Зорица Вукајловић упознаће вас и са свим изменама које смо припремили за овај предмет по новом програму наставе и учења за 2018/2019. годину.

- Промоција уџбеника за предмет Географија за V и VI разред биће одржана у среду, 3. 4. 2019. год, у 18:30 h у згради Креативног центра, улица Градиштанска 8, Београд.
Том приликом моћи ћете да погледате целокупну понуду наших уџбеника, а аутори Драган Милошевић, Јована Тодорић и Мирослав Маркићевић упознаће вас и са свим оним што припремамо за следећу школску 2019/2020. годину на тему географија за старије разреде.    

- Промоција уџбеника за предмет Музичка култура за V и VI разред, одржаће се уторак, у четвртак, 4. 4. 2019. год, у 18:30  у згради Креативног центра, Градиштанска 8, Београд.
Том приликом моћи ћете да погледате целокупну понуду наших уџбеника, а аутор Владица Илић упознаће вас и са свим оним што припремамо за следећу школску 2019/2020. годину на тему музичка култура за старије разреде.    

- Промоција уџбеника за предмет Ликовна култура за V и VI разред одржаће се уторак, 9. 4. 2019. год, у 18:30 h, у згради Креативног центра, Градиштанска 8, Београд.
Том приликом моћи ћете да погледате целокупну понуду наших уџбеника, а ауторка Мирјана Живковић упознаће вас и са свим оним што припремамо за следећу школску 2019/2020. годину на тему ликовна култура за старије разреде.

Због великог интересовања молимо вас да своје учешће пријавите путем телефона 060 2440 650 или слањем мејла на адресу: dragana.panic@kreativnicentar.rs или dusan.savic@kreativnicentar.rs

Промоције уџбеника - Србија

Позивамо вас на промоције уџбеника КРЕАТИВНОГ ЦЕНТРА на територији Србије.

На овим промоцијама моћи ћете да погледате целокупну понуду наших уџбеника, а представници Креативног центра упознаће вас и са свим оним што припремамо за следећу школску 2019/2020. годину. 

На промоције су добродошли сви учитељи заинтересовани за материјале Креативног центра, не само учитељи будућег I и II разреда.

Сваки учесник добиће:

 • потврду о стручном усавршавању у оквиру установе (два бода);
 • потребан материјал за наставу за предмет који се представља;
 • могућност отварања свог налога на платформи за дигиталне материјале наших уџбеника.

Промоције Србија

 • Позивамо вас на презентацију  уџбеника Креативног центра за I и II, као и за предметну наставу V и VI разред СРПСКИ ЈЕЗИК, МАТЕМАТИКА, ГЕОГРАФИЈА, ЛИКОВНА И МУЗИЧКА КУЛТУРА у Пожаревцу
 • Промоција  ће се одржати у среду, 27. 3. 2019. у 18:30 h у "ОШ Свети Сава", Пожаревац.
 • Због великог интересовања молимо вас да своје учешће пријавите путем СМС поруке на број телефона 060 24 40 603 или слањем мејла на следећу адресу aleksandar.lukic@kreativnicentar.rs    
  ................
 • Позивамо вас на презентацију уџбеника Креативног центра  за I, II, V и VI разред основне школе у Ужицу. 
 • Промоција ће се одржати у четвртак, 28. 3. 2019. године, у 19 h у основној школи „Слободан Секулић" (Норвешких интернационалаца 16).
 • Молимо вас да своје учешће пријавите СМС поруком (име, презиме, учитељ/наставник, школа, град)  на број 060 / 244-06-05 или слањем мејла на следећу адресу milan.dugacki@kreativnicentar.rs
  .....................
 • Позивамо вас на презентацију  уџбеника Креативног центра за I и II разред у Тополи. 
 • Промоција ће се одржати у уторак, 26. 3. 2019, у 18 h у ОШ Карађорђе, Мије Тодоровића 8, Топола.   
 •  Због великог интересовања молимо вас да своје учешће пријавите путем СМС поруке на број телефона 060 24 40 604 или слањем мејла на следећу адресу aleksandar.bundalo@kreativnicentar.rs

За све информације о промоцијама уџбеника на територији Србије можете се информисати код наших менаџера продаје

Александар Лукић

060 24 40 603 
aleksandar.lukic@kreativnicentar.rs

Милан Дугачки

060 / 244-06-05

milan.dugacki@kreativnicentar.rs

Александар Бундало

 060 2440 604

aleksandar.bundalo@kreativnicentar.rs 


Нов приручник за васпитаче - Дидактичке играчке које можете да направите сами

Дидактичке игре код деце развијају когнитивне процесе, самосталност, логичко- -математичко мишљење и подстичу развој говора и социоемоционални развој.

У приручнику  Дидактичке играчке које можете да направите сами су представљене дидактичке игре и играчке:

▶ за развој фине моторике;

▶ за развој практичних вештина;

▶ за развој логичко-математичког мишљења;

▶ у функцији почетног описмењавања;

▶ за сензорни развој;

▶ за упознавање света око нас;

▶ за богаћење дечјег речника;

▶ за развој социоемоционалних односа и вештина.

Ову књигу можете наручити преко нашег сајта, купити је у нашој књижари у Београду (ТЦ Еуроцентар, Македонска 30) или у некој од боље снабдевених књижара широм СрбијеEEPG


| Copyright © 2008 | Креативни центар | Градиштанска 8, 11120 Београд | (011) 38 20 483 | slavica.markovic@kreativnicentar.rs |