Креативни центар
Вести Предшколски програм Уџбеници Први разред Други разред Трећи разред Четврти разред Пети разред Шести разред Седми разред Осми разред На језицима мањина Помоћни материјал Семинари Припрема за малу матуру Радни уџбеници

Приручници

Мислим, дакле учим!

Мислим, дакле учим!

РАСПРОДАТО! У књизи "Мислим, дакле учим!" објашњава се наставницима како да помогну ученицима да постану свеснији начина на који уче и мисле. У приручнику се налазе странице које се могу копирати и користити у настави. Ова књига представља моћно средство чијим коришћењем наставници могу помоћи ученицима да науче да мисле да би могли да мисле када уче.

Аутор: Грејам Фостер, Евелин Савицки, Хијацинт Шејфер, Виктор Зелински
Илустратор:

Формат: 21 x 27,5 cm 82 стр., меки повез, двобојно, латиница
SMS шифра:

Цена: 590.00 дин
Успешне презентације

Успешне презентације

Овај приручник идеалан је водич за све оне који планирају да одрже говор или презентацију. У њему се описује седам основних стратегија које ће говорницима помоћи у томе да постану сигурнији и успешнији. У књизи ћете пронаћи мноштво корисних схема, табела и образаца за планирање и процену, као и одговоре на многа кључна питања. Читаоци ће научити нове начине планирања и излагања, оне помоћу којих ће моћи да повећају интересовање публике и да је подстакну на активност. Захваљујући јасном стилу и практичном формату, ово је вредно штиво којем ће се сваки говорник стално и радо враћати.

Аутор: Грејам Фостер
Илустратор:

Формат: 23 x 18 cm 28 стр., меки повез, пун колор, латиница
SMS шифра: UPRE

Цена: 385.00 дин
Паметнији си него што мислиш

Паметнији си него што мислиш

ОВА КЊИГА ЈЕ РАСПРОДАТА! Сви знамо шта је интелигенција, али да ли сте знали да у свакоме од нас постоји осам различитих врста интелигенција? Ова књига ће вас научити како да препознате које врсте интелигенција су код вас јаче развијене, како да те јаче интелигенције боље користите, као и како да додатно развијете оне интелигенције које су слабије. Аутор књиге, др Томас Армстронг, познат је широм света као експерт за питања вишеструке интелигенције, а његове најпознатије књиге су "Вишеструке интелигенције у разреду" и "Буђење рођеног генија у вашем детету".

Аутор: Томас Армстронг
Илустратор: Маријека Хајнлен

Формат: 21 x 29 cm 128 стр., меки повез, двобојно, латиница
SMS шифра:

Напомена: Распродато

Како постати добар говорник

Како постати добар говорник

Многи ученици доживљавају јавни наступ као нешто што их узнемирава и плаши. Ова књига, намењена наставницима, доноси пуно добрих идеја како помоћи ученицима да превазиђу тај страх од јавног наступа. Први део књиге се бави усменом комуникацијом, техникама замишљања, активног слушања, памћења, успостављања односа са публиком, коришћења говора тела, гласа, очувања прибраности, импровизацијом и врстама интрепретације. У другом делу се више говори о самом наступу, кроз рад на садржини говора, на припреми за наступ и оцењивању самог наступа.

Аутор: Кети Мијата
Илустратор: Неда Докић

Формат: 21 x 29 cm 148 стр., меки повез, двобојно, латиница
SMS шифра:

Цена: 760.00 дин
Како постављати питања

Како постављати питања

Постављање питања – када вам је стало до тога да чујете одговор – од кључне је важности за учење о томе како се учи. Овај приручник подстиче вас да критички проучите оно што видите, оно што прочитате, чујете и урадите. У њему се на лак и занимљив начин обрађују изузетно важне теме: зашто треба постављати питања; учење помоћу постављања питања и одговарања на њих на часу; подстицање дубљег размишљања; изазивање емоционалне реакције; подстицање креативности и др. Ова практична књига вас на брз и лак начин упознаје са оним што је кључно у поступку постављања питања и одговарања на њих – од дужности наставника и ученика у њему до тога како треба формулисати питања и како изгледају обрасци за процену тог процеса.

Аутор: Сали Гоџину, Џени Вилсон
Илустратор:

Формат: 23 x 18 cm 28 стр., меки повез, пун колор, латиница
SMS шифра:

Цена: 350.00 дин

Претходна страна | Следећа страна
 EEPG


| Copyright © 2008 | Креативни центар | Градиштанска 8, 11120 Београд | (011) 38 20 483 | slavica.markovic@kreativnicentar.rs |