Креативни центар
Вести Предшколски програм Уџбеници Први разред Други разред Трећи разред Четврти разред Пети разред Шести разред Седми разред Осми разред На језицима мањина Помоћни материјал Семинари Припрема за малу матуру Радни уџбеници

Радни листови

Ја у вртићу

Ја у вртићу

Радни листови намењени су деци од четири до пет година, а њихова садржина односи се на природну и друштвену околину, оно што је деци блиско и познато: на предмете и појаве, породицу и оне који дете окружују у вртићу, на биљни и животињски свет. Теме су усмерене ка основним сферама дечјег развоја, а то су упознавање сопствене личности, развијање сазнања о другима и односа с њима и изграђивање сазнања о околини. Књига садржи и 55 налепница.

Аутор: Славица Марковић, Симеон Маринковић
Илустратор: Рајнингер Данева Евелина

Формат: 23 x 29 cm 64 стр., меки повез, пун колор, ћирилица
SMS шифра:

Цена: 650.00 дин
Мала радионица – Активности за децу предшколског узраста

Мала радионица – Активности за децу предшколског узраста

На готово 80 страна с разноврсним задацима и материјалима описане су занимљиве и корисне креативне игре које ће допринети развоју деце у области ликовног стваралаштва, као и у другим областима (графомоторичкој, сазнајној и социјално-емоционалној). Богатство идеја и активности пружа могућност праћења развоја одређених вештина и способности сваког детета.

Аутор: Мирјана Живковић
Илустратор:

Формат: 20,5 x 29 cm 80 стр., меки повез, пун колор, ћирилица
SMS шифра:

Цена: 860.00 дин
Причанка

Причанка

Специфичност ове сликовнице за средњу васпитну групу су говорне вежбе и задаци за корекцију неправилног изговора појединих гласова. Уз њену помоћ лако ћете створити опуштено расположење у породици, што је од огромног значаја за охрабривање детета, па и самих родитеља, да истрају у савладавању правилног изговора свих гласова нашег језика.

Аутор: Симеон Маринковић
Илустратор: Милица Ненадић

Формат: 21 x 29 cm 56 стр., меки повез, пун колор, ћирилица
SMS шифра:

Цена: 550.00 дин
Сваштара

Сваштара

Ова радна свеска намењена је деци узраста од 5 до 6 година. Садржи укупно 48 радних листова. Бројни задаци из различитих области које су предвиђене обавезним програмом представљају повод за разговор на разноврсне теме: упознавање себе, упознавање најближе околине, као и остале теме блиске деци. Заступљени су разноврсни типови активности: бројање до 5, бојење, цртање и др. Задаци подстичу децу на разноврсне активности: опажање, уочавање, поређење, замишљање, закључивање.

Аутор: Славица Марковић
Илустратор: Добросав Живковић Боб

Формат: 23 x 28,5 cm 48 стр., меки повез, пун колор, ћирилица
SMS шифра:

Цена: 490.00 дин
Жврљалица

Жврљалица

Ова сликовница садржи укупно 32 радна листа уз додатак – налепнице у боји. Обухвата бројне графомоторичке вежбе, као што су цртање задате шаре између линија, повлачење правих и кривих линија, доцртавање сложенијих цртежа по обрисима, цртање једноставнијих симетричних делова слике и сл. Сви задаци прилагођени су могућностима и интересовањима деце узраста од 5 до 6 година и представљају корисну вежбу за савладавање покрета неопходних за писање штампаних слова ћирилице.

Аутор: Славица Марковић
Илустратор: Добросав Живковић Боб

Формат: 23 x 28,5 cm 32 стр., меки повез, црнобело, налепнице, ћирилица
SMS шифра:

Цена: 430.00 дин

Претходна страна | Следећа страна
 EEPG


| Copyright © 2008 | Креативни центар | Градиштанска 8, 11120 Београд | (011) 38 20 483 | slavica.markovic@kreativnicentar.rs |