Креативни центар
Вести Предшколски програм Уџбеници Први разред Други разред Трећи разред Четврти разред Пети разред Шести разред Седми разред Осми разред На језицима мањина Помоћни материјал Семинари Припрема за малу матуру Радни уџбеници

Уџбеници

Читанка за други разред

Читанка за други разред

Читанка је уџбеник који садржи знања из области језика и књижевности. Састоји се од различитих прозних и поетских текстова праћених одговарајућим питањима и задацима, који подстичу интересовање и развијају машту ученика.

Аутор: Симеон Маринковић, Љиљана Маринковић, Славица Марковић
Илустратор: Данијел Савовић

Формат: 23,5 x 22 cm 104 стр., меки повез, пун колор, ћирилица
SMS шифра: 2nCIT

Цена: 630.00 дин
Мала абецеда

Мала абецеда

"Мала абецеда" је радни уџбеник који је предвиђен за учење читања и писања латинице. Прегледан и добро организован, омогућава учење латинице у било ком делу школске године. Прилагођен узрасту, осигурава континуирани напредак ученика од почетног учења до потпуног овладавања техникама читања и писања латиничног писма. Текстови у књизи су праћени функционалним илустрацијама које подстичу дечју машту и осећај за лепо. На крају "Мале абецеде" налази се богат речник који помаже деци да схвате значења нових речи, да прихвате појам синонима, као и да науче како се користе речници.

Аутор: Симеон Маринковић
Илустратор: Неда Докић

Формат: 23,5 x 22 cm 48 стр., меки повез, пун колор, латиница
SMS шифра: 2ABC

Цена: 390.00 дин
Забавна граматика за други разред - уџбеник

Забавна граматика за други разред - уџбеник

Уџбеник у коме су на занимљив и приступачан начин изложени наставни садржаји из српског језика за други разред основне школе.

Аутор: Симеон Маринковић
Илустратор: Мирољуб Милутиновић Брада

Формат: 23,5 x 22 cm 36 стр., меки повез, двобојно, ћирилица
SMS шифра: 2nGRU

Цена: 390.00 дин
Забавна граматика за други разред - радна свеска

Забавна граматика за други разред - радна свеска

Радна свеска са занимљивим питањима и задацима кроз које ученици овладавају знањима из српског језика предвиђеним наставним програмом за други разред основне школе.

Аутор: Симеон Маринковић
Илустратор: Данијел Савовић, Мирољуб Милутиновић Брада

Формат: 22 x 24 cm 60 + 18 стр., меки повез, пун колор, ћирилица
SMS шифра: 2nGRA

Цена: 560.00 дин

Додатни материјали

Језичке школице 2

Језичке школице 2

Збирка радних листова из језика и књижевности која ученицима другог разреда помаже да читањем различитих текстова и решавањем задатака овладају вештином коришћења различитих стратегија у освајању нових знања из језика и тумачењу слојева текста. Збирка је конципирана тако да сваки ученик може да напредује, али и да се враћа тежим задацима, већ према интересовањима и могућностима у одређеном тренутку.

Аутор: Александра Станић, Милорад Рикало, Весна Рикало, Саша Гламочак
Илустратор: Александар Стојшић

Формат: 21 x 29 cm 119 стр., меки повез, двобојно, ћирилица
SMS шифра:

Цена: 730.00 дин
Контролне вежбе из српског за 2. разред

Контролне вежбе из српског за 2. разред

Контролне вежбе из српског језика за други разред основне школе намењене су провери знања и вештина у областима језик, читање с разумевањем и писање. Задаци у контролним вежбама усклађени су с наставним планом и програмом. Вежбе омогућују наставницима да провере колико су њихови ученици савладали одређено градиво, ученицима – да провере чиме су више, а чиме мање овладали, а родитељима – да прате напредак свог детета. Збирка садржи 13 контролних вежби (за групу А и групу Б) са задацима различитих типова.

Аутор: Милорад Рикало, Јелисавета Делић
Илустратор: Никола Витковић

Формат: 21 x 29 cm 70 стр., меки повез, црнобело, ћирилица
SMS шифра: 2KSJ

Цена: 350.00 дин


EEPG


| Copyright © 2008 | Креативни центар | Градиштанска 8, 11120 Београд | (011) 38 20 483 | slavica.markovic@kreativnicentar.rs |