Креативни центар
Вести Предшколски програм Уџбеници Први разред Други разред Трећи разред Четврти разред Пети разред Шести разред Седми разред Осми разред На језицима мањина Помоћни материјал Семинари Припрема за малу матуру Радни уџбеници

Уџбеници

Читанка за седми разред

Читанка за седми разред

Читанка за седми разред рађена је у складу с програмом, а одобрило ју је Министарство просвете. У оквиру анализе текстова дат је низ занимљивих детаља о писцима и делима. Понуђени су и стваралачки задаци који подстичу развој креативних способности ученика.

Аутор: Симеон Маринковић, Славица Марковић
Илустратор:

Формат: 21 x 26 cm 226 стр., меки повез, пун колор, ћирилица
SMS шифра: 7CIT

Цена: 870.00 дин
Српски језик за седми разред

Српски језик за седми разред

Уџбеник је усклађен с програмом и одобрило га је Министарство просвете. Уџбеник прати радна свеска с бројним задацима за ученике уз сваку лекцију. Уз задатке су дата и решења.

Аутор: Душка Кликовац
Илустратор:

Формат: 17 x 23 cm 180 стр., меки повез, пун колор, ћирилица
SMS шифра: 7SJE

Цена: 630.00 дин
Радна свеска за српски језик за седми разред

Радна свеска за српски језик за седми разред

Радна свеска која прати уџбеник "Српски језик за седми разред". У њој су бројни задаци уа ученике, уз које су дата и решења.

Аутор: Душка Кликовац
Илустратор:

Формат: 17 x 23 cm 68 стр., меки повез, пун колор, ћирилица
SMS шифра: 7RSS

Цена: 480.00 дин

Додатни материјали

Разумем шта читам 7

Разумем шта читам 7

Збирка радних листова "Разумем шта читам 7" намењена је ученицима и ученицама седмог разреда. Она треба да им помогне да овладају вештином читања и разумевања књижевних и информативних текстова и да их поведе ка уживању и сналажењу у свету писане речи. Питања у радним листовима – некад лакша, некад тежа – захтевају отворене очи, будно праћење података, трагање, препознавање, уочавање, размишљање, закључивање. То су вештине које су потребне да се успешно одговори на питања из различитих области на завршном испиту. Разноврсност текстова и бројни писци – од класика који се ишчитавају на нов начин до савремених или деци мање познатих – чине ову збирку малом покретном библиотеком.

Аутор: Јелена Стефановић, Милорад Рикало, Саша Гламочак
Илустратор:

Формат: 21 x 29,5 cm 122 стр., меки повез, двобојно, ћирилица
SMS шифра:

Цена: 850.00 дин
Граматика српског језика за основну школу

Граматика српског језика за основну школу

У оквиру обележавања Године књиге и језика Креативни центар и Вукова задужбина издају "Граматику српског језика за основну школу" проф. др Душке Кликовац. Вукова задужбина објављује је као део "Данице" за 2011. годину, а Креативни центар као своје посебно издање. Ова граматика одобрена је од стране Министарства просвете Републике Србије и прихваћена за штампу од Савета за језик Вукове задужбине. Њена ваљаност у пракси већ је потврђена. Прилагођена је захтевима најновијег наставног програма, а намењена ђацима и свима онима у Србији и дијаспори који желе да боље упознају српски језик и развију језичку културу.

Аутор: Душка Кликовац
Илустратор:

Формат: 12 x 19 cm 228 стр., меки повез, двобојно, ћирилица
SMS шифра:

Цена: 770.00 дин


EEPG


| Copyright © 2008 | Креативни центар | Градиштанска 8, 11120 Београд | (011) 38 20 483 | slavica.markovic@kreativnicentar.rs |