Креативни центар
Вести Предшколски програм Уџбеници Први разред Други разред Трећи разред Четврти разред Пети разред Шести разред Седми разред Осми разред На језицима мањина Помоћни материјал Семинари Припрема за малу матуру Радни уџбеници

Уџбеници

Математика 6. Уџбеник за шести разред основне школе

Математика 6. Уџбеник за шести разред основне школе

Уџбеник је у складу с новим планом наставе и учења, који акценат ставља на исходе. Обликован је тако да ученика активно води кроз лекцију, од једноставних примера, преко правила, до задатака за вежбу. Свака наставна тема започиње уводном страном, где се налазе примери из свакодневног живота, понешто из историје математике и кратка најава садржаја који ће се обрађивати, као и кратак тест за проверу претходно усвојених знања, неопходних за успешно савладавање садржаја који следе. У уџбенику има доста решених примера који олакшавају разумевање нових садржаја. На крају сваке наставне теме налазе се прегледне систематизације градива, а на крају књиге резултати и упутства за решавање свих задатака.

Аутор: Мирјана Стојсављевић-Радовановић, Љиљана Вуковић, Јагода Ранчић, Зорица Јончић
Илустратор: Душан Павлић

Формат: 20, 8 x 29 cm 232 стр., меки повез, пун колор, ћирилица
SMS шифра:

Цена: 900.00 дин
Математика 6. Збирка задатака за шести разред основне школе

Математика 6. Збирка задатака за шести разред основне школе

КЊИГА ЋЕ БИТИ ДОСТУПНА ЗА ИСПОРУКУ ПОСЛЕ 15. АВГУСТА 2019! Збирка у потпуности прати уџбеник и садржи велики број задатака за вежбање и самосталан рад. Садржи примере за примену математике у свакодневном животу, решене примере и задатке различите по типу и тежини. Задаци у оквиру систематизација наставних тема подељени су на три нивоа (основни, средњи и напредни ниво) на основу процене и наставничког искуства ауторки, а ослоњени су на образовне стандарде за крај обавезног образовања. На крају збирке дати су резултати и упутства за решавање свих задатака.

Аутор: Мирјана Стојсављевић-Радовановић, Љиљана Вуковић, Јагода Ранчић, Зорица Јончић
Илустратор: Душан Павлић

Формат: 20, 8 x 29 cm 200 стр., меки повез, пун колор, ћирилица
SMS шифра:

Цена: 900.00 дин

Додатни материјали

Вежбам математику: 6. разред

Вежбам математику: 6. разред

Збирка је намењена ученицима шестог разреда основне школе за додатно вежбање и утврђивање градива. Помоћи ће им да обнове оно што су већ учили у школи и да утврде своје знање, као и да се боље припреме за контролне вежбе и писмене задатке. Решавајући задатке на крају сваке области (одељак "Провера знања"), утврдиће ниво постигнућа (основни, средњи или напредни). Збирка садржи 687 задатака, важна правила и формуле ("Подсетник" на крају збирке), као и резултате и упутства за решавање задатака.

Аутор: Мирјана Стојсављевић-Радовановић, Љиљана Вуковић, Јагода Ранчић
Илустратор:

Формат: 20 x 29 cm 84 стр., меки повез, црнобело, ћирилица
SMS шифра:

Напомена: Распродато

Математички речник

Математички речник

"Математички речник" је неопходан водич кроз математички језик и појмове који се обрађују у основној школи. Аутори су писали овај речник размишљајући о младом читаоцу коме су неопходне јасне и једноставне дефиниције. Речник садржи бројне фотографије, дијаграме и живе илустрације које ученицима чине јасном везу између језика математике и света који их окружује. У њему су дате и табеле са основним математичким симболима и њиховим значењима, као и скраћенице, називи геометријских фигура, римске цифре, ознаке мерних јединица и друго.

Аутор: Гарда Тарнер
Илустратор:

Формат: 16 x 21 cm 82 стр., меки повез, пун колор, латиница
SMS шифра: MRE

Цена: 600.00 дин


EEPG


| Copyright © 2008 | Креативни центар | Градиштанска 8, 11120 Београд | (011) 38 20 483 | slavica.markovic@kreativnicentar.rs |