Креативни центар
Вести Предшколски програм Уџбеници Први разред Други разред Трећи разред Четврти разред Пети разред Шести разред Седми разред Осми разред На језицима мањина Помоћни материјал Семинари Припрема за малу матуру Радни уџбеници

Уџбеници

Математика за седми разред

Математика за седми разред

Уџбеник је подељен на поглавља која обухватају наставне теме предвиђене планом и програмом. Током увођења и објашњавања нових појмова и садржаја ученици се подстичу на сталну активност кроз извршавање налога и решавање добро изабраних задатака. Аутори су професори математике који су своје дугогодишње искуство из учионице уградили у уџбенички текст.

Аутор: Мирјана Стојсављевић-Радовановић, Љиљана Вуковић, Зорица Јончић
Илустратор: Драган Максимовић

Формат: 21 x 26 cm 204 стр., меки повез, пун колор, ћирилица
SMS шифра: 7MAT

Цена: 970.00 дин
Математика за седми разред - збирка задатака

Математика за седми разред - збирка задатака

Збирка својим садржајем и системом наслова и поднаслова у потпуности прати уџбеник. Садржи мноштво разноврсних задатака који помажу утврђивању стечених знања и подстичу даље напредовање ученика. У уџбенику и збирци налази се укупно 1569 задатака и за све њих дати су резултати или упутства за решавање.

Аутор: Мирјана Стојсављевић-Радовановић, Љиљана Вуковић, Зорица Јончић
Илустратор:

Формат: 21 x 26 cm 178 стр., меки повез, двобојно, ћирилица
SMS шифра: 7MZB

Цена: 770.00 дин

Додатни материјали

Вежбам математику: 7. разред

Вежбам математику: 7. разред

Збирка је намењена ученицима седмог разреда основне школе за додатно вежбање и утврђивање градива. Помоћи ће им да обнове оно што су већ учили у школи и да утврде своје знање, као и да се боље припреме за контролне вежбе и писмене задатке. Решавајући задатке на крају сваке области (одељак "Провера знања") утврдиће ниво постигнућа (основни, средњи или напредни). Збирка садржи 716 задатака, важна правила и формуле ("Подсетник" на крају збирке), као и резултате и упутства за решавање задатака.

Аутор: Мирјана Стојсављевић-Радовановић, Љиљана Вуковић, Јагода Ранчић
Илустратор:

Формат: 20 x 29 cm 80 стр., меки повез, црнобело, ћирилица
SMS шифра:

Цена: 550.00 дин
Математички речник

Математички речник

"Математички речник" је неопходан водич кроз математички језик и појмове који се обрађују у основној школи. Аутори су писали овај речник размишљајући о младом читаоцу коме су неопходне јасне и једноставне дефиниције. Речник садржи бројне фотографије, дијаграме и живе илустрације које ученицима чине јасном везу између језика математике и света који их окружује. У њему су дате и табеле са основним математичким симболима и њиховим значењима, као и скраћенице, називи геометријских фигура, римске цифре, ознаке мерних јединица и друго.

Аутор: Гарда Тарнер
Илустратор:

Формат: 16 x 21 cm 82 стр., меки повез, пун колор, латиница
SMS шифра: MRE

Цена: 600.00 дин


EEPG


| Copyright © 2008 | Креативни центар | Градиштанска 8, 11120 Београд | (011) 38 20 483 | slavica.markovic@kreativnicentar.rs |