Креативни центар
Вести Предшколски програм Уџбеници Први разред Други разред Трећи разред Четврти разред Пети разред Шести разред Седми разред Осми разред На језицима мањина Помоћни материјал Семинари Припрема за малу матуру Радни уџбеници

Уџбеници

Природа и друштво за трећи разред

Природа и друштво за трећи разред

Уџбеник је сачињен од девет поглавља кроз која се ученици упознају са светом природних и друштвених појава. Разноврсни и комплексни садржаји из предмета Природа и друштво проблемски су структурирани и подстичу интелектуалне активности ученика.

Аутор: Симеон Маринковић, Славица Марковић
Илустратор: Саша Арсенић, Владимир Бурсаћ

Формат: 21 x 26 cm 130 стр., меки повез, пун колор, ћирилица
SMS шифра:

Цена: 720.00 дин
Природа и друштво за трећи разред - радна свеска

Природа и друштво за трећи разред - радна свеска

ОВА КЊИГА СЕ ТРЕНУТНО ДОШТАМПАВА, ИСПОРУКА ЋЕ БИТИ МОГУЋА ПОСЛЕ 15. АВГУСТА! Кроз разноврсна питања и задатке у радној свесци ученици имају могућност да провере у којој мери разумеју и могу да примене обрађене садржаје. Задаци подстичу ученике на посматрање и уочавање веза између појмова, као и на активно истраживање, извођење огледа и упознавање са светом науке и открића.

Аутор: Симеон Маринковић, Славица Марковић
Илустратор: Саша Арсенић, Владимир Бурсаћ

Формат: 21 x 26 cm 120 стр., меки повез, пун колор, ћирилица
SMS шифра:

Цена: 730.00 дин

Додатни материјали

Здравствено васпитање за трећи разред

Здравствено васпитање за трећи разред

Користи се уз уџбеник "Природа и друштво за трећи разред основне школе". Већина наставних јединица надовезује се на теме које се обрађују у оквиру овог предмета. Мноштво занимљивих и забавних питања и задатака омогућују учење кроз игру (загонетке, укрштенице, ребуси). Ова радна свеска пружају ученицима разне могућности да искажу своју креативност (прављење колажа и постера који промовишу здрав начин живљења и сл.).

Аутор: Јелена Илић, Анђелка Ружић
Илустратор: Милан Павловић

Формат: 23,5 x 22 32 стр., меки повез, пун колор, ћирилица
SMS шифра: 3ZVA

Цена: 320.00 дин


EEPG


| Copyright © 2008 | Креативни центар | Градиштанска 8, 11120 Београд | (011) 38 20 483 | slavica.markovic@kreativnicentar.rs |