Креативни центар
Вести Предшколски програм Уџбеници Први разред Други разред Трећи разред Четврти разред Пети разред Шести разред Седми разред Осми разред На језицима мањина Помоћни материјал Семинари Припрема за малу матуру Радни уџбеници

Додатни материјали

Коста у зоолошком врту

Коста у зоолошком врту

Драги одрасли, пред вама су занимљиве загонетке и цртежи за бојење и допуњавање који ће ваше тренутке заједничког читања и бојења учинити забавним и корисним. Придружите се најмлађима у игри одгонетања тако што ћете им помоћи да реше загонетке која поставља чика Раша. Такође, помозите детету и да бојећи поља открије лик скривен у мрежи, да прецрта делове тела животиње, обоји их и исече, потом да их споји и залепи на тањи картон, на крају да исече фигуру и дода са задње стране парче картона како би она могла да стоји усправно, да пратећи тачкице, нацрта животињу, обоји цртеж и дода налепнице.

Аутор: Милош Радовић
Илустратор: Оли Попинс

Формат: 20 x 20 cm 40 стр. + налепнице, меки повез, пун колор, ћирилица
SMS шифра:

Цена: 660.00 дин
Еци, пеци, пец

Еци, пеци, пец

Драги одрасли, придружите се најмлађима у игри речима тако што ћете им прочитати стихове и помоћи да доврше реченицу одговарајућом римом. Предлажемо вам и да: поставите детету и друга питања у вези са сликом; подстакните дете на то да само смисли стихове у вези с још неким појмом са слике; помозите му да међу понуђеним решењима задатка пронађе налепницу са тачним одговором и потом је залепи у празно поље поред одговарајућег стиха.

Аутор: Вера Смиљанић
Илустратор: Никола Витковић

Формат: 20 x 20 cm 32 стр. + налепнице, меки повез, пун колор, ћирилица
SMS шифра:

Цена: 500.00 дин
Ринге, ринге, раја

Ринге, ринге, раја

Уз помоћ ове књиге тренуци заједничког читања биће забавни и корисни. Драги одрасли, придружите се најмлађима у игри речима тако што ћете им прочитати стихове и помоћи да доврши реченицу одговарајућом римом. Предлажемо вам и да поставите детету и друга питања у вези са сликом, да подстакнете дете на то да само смисли стихове у вези с још неким појмом са слике и да му помогнете да међу понуђеним решењима задатка пронађе налепницу са тачним одговором и потом је залепи у празно поље поред одговарајућег стиха. Уживајте у дружењу! Ако наручите ову књигу преко банера Викенд акција у делу Акције, остварићете попуст од 50% и уместо 500 платићете је 250 динара.

Аутор: Вера Смиљанић
Илустратор: Сања Дракулић

Формат: 20 x 20 cm 36 стр. + налепнице, меки повез, пун колор, ћирилица
SMS шифра:

Цена: 500.00 дин
Мисли, па смисли!

Мисли, па смисли!

Ваше дружење с децом драгоцено је за њихов развој. Уз ову књигу оно ће бити забавно и корисно, јер су то први кораци у математици. Подстичите дете на размишљање, тражите од њега да објасни зашто је дало баш такав одговор на дато питање, подстакните га да посматра сваку илустрацију и да на њој запази што више детаља, помозите му да пронађе одговарајуће налепнице за оне задатке у којима се од њега тражи да их залепи као одговор (постоје налепнице са словима, с бројевима, налепнице за означавање тачног одговора, као и оне за украшавање цртежа).

Аутор: Милан Батавељић
Илустратор: Борис Кузмановић

Формат: 20 x 20 cm 72 стр., меки повез, пун колор, ћирилица
SMS шифра:

Цена: 750.00 дин
Ајвар ала смазала

Ајвар ала смазала

Овај буквар у стиху препоручујемо млађим основцима, који у првом и другом разреду уче да пишу. Они песме могу преписивати, заокруживати одређено слово у свакој песми и уочавати његову позицију у речима. Родитељима препоручујемо да читају стихове својој деци, објасне им непознате речи и помогну им да их разумеју.

Аутор: Гордана Симовић
Илустратор: Јелена Пешић, Мања Радић-Митровић

Формат: 20 x 20 cm 62 стр. + налепнице, меки повез, пун колор, ћирилица
SMS шифра:

Цена: 700.00 дин

Претходна страна | Следећа страна
 EEPG


| Copyright © 2008 | Креативни центар | Градиштанска 8, 11120 Београд | (011) 38 20 483 | slavica.markovic@kreativnicentar.rs |