Креативни центар
Вести Предшколски програм Уџбеници Први разред Други разред Трећи разред Четврти разред Пети разред Шести разред Седми разред Осми разред На језицима мањина Помоћни материјал Семинари Припрема за малу матуру Радни уџбеници

Додатни материјали

Имам идеју

Имам идеју

"Имам идеју" је књига намењена деци од 4 до 6 година и представља прве кораке у математици. Драги одрасли, ваше дружење с децом драгоцено је за њихов развој. Уз помоћ ове књиге оно ће бити забавно и корисно. Уживајте у дружењу!

Аутор: Милан Батавељић
Илустратор: Милица Ненадић

Формат: 20 x 20 cm 56 стр., меки повез, пун колор, ћирилица
SMS шифра:

Цена: 660.00 дин
Испеци, па ми реци

Испеци, па ми реци

Први кораци у математици. Ваше дружење с децом драгоцено је за њихов развој. Уз помоћ ове књиге оно ће бити забавно и корисно. Подстакните дете да реши ове необичне математичке и логичке игре. Уживајте у дружењу!

Аутор: Милан Батавељић
Илустратор: Нино Маљевић

Формат: 20 x 20 cm 56 стр., меки повез, пун колор, ћирилица
SMS шифра:

Цена: 660.00 дин
Шта ли је то, људи моји?

Шта ли је то, људи моји?

Збирка загонетака - забава и дружење деце и родитеља. Ваше дружење с децом драгоцено је за њихов развој. Уз помоћ ове књиге оно ће бити забавно и корисно. Подстакните дете да одгонетне ове необичне језичке игре уз помоћ пратећих илустрација на којима се налазе загонетни појмови. Уживајте у дружењу!

Аутор: Лаза Лазић
Илустратор: Милан Павловић

Формат: 20 x 20 cm 48 стр. + 2 листа с налепницама, меки повез, пун колор, ћирилица
SMS шифра:

Цена: 670.00 дин
Реши, па се смеши

Реши, па се смеши

Драги одрасли, ваше дружење с децом драгоцено је за њихов развој. Уз помоћ ове књиге оно ће бити забавно и корисно. Зато је добро да подстичете дете на запажања и размишљања: тражите од детета да објасни зашто је дало баш такав одговор на дато питање; подстакните дете на то да посматра сваку илустрацију и запажа што више детаља на њој; током решавања задатака разговарајте с дететом; постављајте детету и друга питања у вези са сликом; помозите му да после сваког решеног задатка у празно поље на врху стране залепи налепницу коју жели.

Аутор: Милан Батавељић
Илустратор: Борис Кузмановић

Формат: 20 x 20 cm 64 стр. + налепнице, меки повез, пун колор, ћирилица
SMS шифра: RPS

Цена: 670.00 дин
Тајна планинске пећине

Тајна планинске пећине

Ово је још једна у низу забавних књига намењених дружењу деце и родитеља. Поред уживања у читању приче, ту је и мала гимнастика за мозак. Трагајући заједно с Брзим, Мудрићем и Бојанком за тајном пећине деца размишљају и решавају логичке задатке. Решења се најчешће крију у разумевању текста и опажању детаља на илустрацијама.

Аутор: Милан Батавељић, Милена Вранић
Илустратор: Марица Кицушић

Формат: 20 x 20 cm 36 стр. + 2 са налепницама, меки повез, пун колор, ћирилица
SMS шифра:

Цена: 500.00 дин

Претходна страна | Следећа страна
 



EEPG


| Copyright © 2008 | Креативни центар | Градиштанска 8, 11120 Београд | (011) 38 20 483 | slavica.markovic@kreativnicentar.rs |