Креативни центар
Вести Предшколски програм Уџбеници Први разред Други разред Трећи разред Четврти разред Пети разред Шести разред Седми разред Осми разред На језицима мањина Помоћни материјал Семинари Припрема за малу матуру Радни уџбеници

Уџбеници

Читанка за трећи разред

Читанка за трећи разред

Читанка за трећи разред подељена је у пет тематских целина, од којих свака садржи прозне и поетске текстове према прописаном наставном програму, као и неколико текстова по избору аутора, који су у тематској сагласности са обавезним текстовима. Јасне је и прегледне структуре и омогућава ученицима да се лако снађу у тражењу одређених појмова, задацима и упутствима.

Аутор: Симеон Маринковић, Славица Марковић
Илустратор: Никола Витковић

Формат: 21 x 26 cm 140 стр., меки повез, пун колор, ћирилица
SMS шифра:

Цена: 750.00 дин
Српски језик за трећи разред

Српски језик за трећи разред

Садржина овог уџбеника усклађена је с наставним планом и програмом. Сваки од обрађених језичких и граматичких појмова налази упориште у пригодном полазном тексту. Објашњења граматичких појмова и правописних правила су детаљна, прецизна и дата на одговарајућим примерима. Питања су подстицајна, а задаци разнолики и у функцији трајног усвајања појмова и правила.

Аутор: Симеон Маринковић
Илустратор: Мирољуб Милутиновић Брада

Формат: 21 x 26 cm 54 стр., меки повез, пун колор, ћирилица
SMS шифра:

Цена: 480.00 дин
Српски језик за 3. разред - наставни листови

Српски језик за 3. разред - наставни листови

ОВА КЊИГА СЕ ТРЕНУТНО ДОШТАМПАВА, ИСПОРУКА ЋЕ БИТИ МОГУЋА ПОСЛЕ 15. АВГУСТА! Представљају део уџбеничког комплета за трећи разред и чине функционалну целину с Читанком и са Српским језиком. У њима су обухваћени сви садржаји предвиђени програмом наставе језика и језичке културе. Ови садржаји представљени су кроз систем вежби, говорних и писаних, језичких и стилских, које ученике подстичу на језичко стваралаштво. Вежбе су тематски прилагођене узрасту, а налози и понуђени облици рада веома су разноврсни.

Аутор: Симеон Маринковић
Илустратор: Мирољуб Милутиновић Брада

Формат: 21 x 26 cm 54 + 24 стр., меки повез, пун колор, ћирилица
SMS шифра:

Цена: 610.00 дин

Додатни материјали

Језичке школице 3

Језичке школице 3

"Језичке школице 3" су збирка радних листова за српски језик са задацима различитих нивоа тежине. Намењени су увежбавању и провери читалачких способности, односно разумевању прочитаног. Збирка садржи 52 радна листа.

Аутор: Милорад Рикало, Славка Јовановић, Александра Станић, Споменка Марковић
Илустратор: Александар Стојшић

Формат: 21 x 29 cm 116 стр., меки повез, двобојно, ћирилица
SMS шифра:

Цена: 730.00 дин
Контролне вежбе из српског за 3. разред

Контролне вежбе из српског за 3. разред

Контролне вежбе намењене су провери знања и вештина у областима – језик, читање с разумевањем и писање. Задаци у контролним вежбама усклађени су с наставним планом и програмом. Збирка се састоји од два дела. Први део садржи 12 контролних вежби (за групу А и групу Б). Други део збирке садржи: табеле са описом знања и вештина који се испитују у одређеној вежби, решења задатака, предложен начин бодовања сваког задатка, као и предложен број бодова потребних за одређену оцену.

Аутор: Милорад Рикало, Јелисавета Делић
Илустратор: Душан Павлић

Формат: 21 x 29 cm 78 стр., меки повез, црнобело, ћирилица
SMS шифра: 3KSJ

Цена: 350.00 дин
Забавна граматика за трећи разред - радни уџбеник

Забавна граматика за трећи разред - радни уџбеник

Радна свеска "Забавна граматика за трећи разред" уклопљена је тематски и садржајно са основним уџбеником. Мноштво разноврсних задатака формулисаних кроз јасне и разумљиве налоге нуде могућност за додатно утврђивање или проверу знања. Уз илустрације које су у функцији задатака, ова радна свеска афирмише учење као интересантан, забаван и подстицајан процес.

Аутор: Симеон Маринковић
Илустратор: Мирољуб Милутиновић Брада

Формат: 22 x 23,5 cm 80 стр., меки повез, двобојно, ћирилица
SMS шифра: 3GRA

Напомена: РаспродатоEEPG


| Copyright © 2008 | Креативни центар | Градиштанска 8, 11120 Београд | (011) 38 20 483 | slavica.markovic@kreativnicentar.rs |