Креативни центар
Вести Предшколски програм Уџбеници Први разред Други разред Трећи разред Четврти разред Пети разред Шести разред Седми разред Осми разред На језицима мањина Помоћни материјал Семинари Припрема за малу матуру Радни уџбеници

Уџбеници

Математика за осми разред

Математика за осми разред

Садржај ове књиге у целости покрива предвиђени план и програм. Начин излагања комплексних математичких садржаја прилагођен је узрасту и разумљив за ученика. Уџбеник је обликован тако да ученика активно води кроз лекцију, полазећи од једноставних примера, преко правила, до задатака за вежбу. Садржи 589 задатака за самосталан рад.

Аутор: Мирјана Стојсављевић-Радовановић, Љиљана Вуковић
Илустратор: Душан Павлић

Формат: 21 x 26 cm 254 стр., меки повез, пун колор, ћирилица
SMS шифра: 8MAT

Цена: 890.00 дин
Математика за осми разред - збирка задатака

Математика за осми разред - збирка задатака

Збирка прати уџбеник и у њој се налази право богатство разноврсних задатака за вежбање и самосталан рад. Задаци су усклађени са образовним стандардима и омогућавају напредовање ученика у складу с њиховим могућностима. Пружа примере за примену математике у свакодневном животу. Геометријски задаци пропраћени су цртежима. Садржи 1.165 задатака. На крају уџбеника и збирке дата су упутства за решавање задатака, као и већина резултата.

Аутор: Мирјана Стојсављевић-Радовановић, Љиљана Вуковић
Илустратор: Душан Павлић

Формат: 21 x 26 cm 204 стр., меки повез, двобојно, ћирилица
SMS шифра: 8MZB

Цена: 850.00 дин

Додатни материјали

Математика - збирка задатака за завршни испит

Математика - збирка задатака за завршни испит

Збирка је намењена ученицима основне школе, за припремање завршног испита. Помоћи ће им да обнове задатке кључне за разумевање школског градива из математике и да унапреде свој ниво постигнућа. Задаци су груписани у пет области, подељени на три нивоа постигнућа и усклађени са Општим стандардима постигнућа – образовним стандардима за крај обавезног образовања за предмет математика. На почетку сваке области дат је кратак подсетник који упућује на оно што је важно за успешно решавање задатака, а на крају су дата по два теста за проверу нивоа усвојености знања. Збирка садржи и решења свих задатака, као и упутство за бодовање делимично тачних одговора у тестовима. Уз свако решење наведена је шифра стандарда који се односи на тај задатак.

Аутор: Недељка Видовић, Горица Станојевић, Злата Ступаревић, Весна Станојевић, Љиљана Врачар, Марина Станчић
Илустратор:

Формат: 21 x 29 cm 204 стр., меки повез, црнобело, ћирилица
SMS шифра:

Цена: 870.00 дин
Вежбам математику: 8. разред

Вежбам математику: 8. разред

Збирка је намењена ученицима осмог разреда основне школе за додатно вежбање и утврђивање градива. Помоћи ће им да обнове оно што су већ учили у школи и да утврде своје знање, као и да се боље припреме за контролне вежбе и писмене задатке. Решавајући задатке на крају сваке области (одељак "Провера знања") утврдиће ниво постигнућа (основни, средњи или напредни). Збирка садржи 884 задатка, важна правила и формуле ("Подсетник" на крају збирке), као и резултате и упуства за решавање задатака.

Аутор: Мирјана Стојсављевић-Радовановић, Љиљана Вуковић
Илустратор:

Формат: 20 x 29 cm 116 стр., меки повез, црнобело, ћирилица
SMS шифра:

Цена: 710.00 дин
Математички речник

Математички речник

"Математички речник" је неопходан водич кроз математички језик и појмове који се обрађују у основној школи. Аутори су писали овај речник размишљајући о младом читаоцу коме су неопходне јасне и једноставне дефиниције. Речник садржи бројне фотографије, дијаграме и живе илустрације које ученицима чине јасном везу између језика математике и света који их окружује. У њему су дате и табеле са основним математичким симболима и њиховим значењима, као и скраћенице, називи геометријских фигура, римске цифре, ознаке мерних јединица и друго.

Аутор: Гарда Тарнер
Илустратор:

Формат: 16 x 21 cm 82 стр., меки повез, пун колор, латиница
SMS шифра: MRE

Цена: 600.00 дин


EEPG


| Copyright © 2008 | Креативни центар | Градиштанска 8, 11120 Београд | (011) 38 20 483 | slavica.markovic@kreativnicentar.rs |