Креативни центар
Вести Предшколски програм Уџбеници Први разред Други разред Трећи разред Четврти разред Пети разред Шести разред Седми разред Осми разред На језицима мањина Помоћни материјал Семинари Припрема за малу матуру Радни уџбеници

Уџбеници

Читанка за осми разред

Читанка за осми разред

Читанка за осми разред рађена је у складу с програмом, а одобрило ју је Министарство просвете. У оквиру анализе текстова дат је низ занимљивих детаља о писцима и делима. Понуђени су и стваралачки задаци који подстичу развој креативних способности ученика.

Аутор: Симеон Маринковић, Славица Марковић
Илустратор:

Формат: 21 x 26 cm 200 стр., меки повез, пун колор, ћирилица
SMS шифра: 8CIT

Цена: 770.00 дин
Српски језик за осми разред - радна свеска

Српски језик за осми разред - радна свеска

У радној свесци заступљене су различите врсте задатака. Задаци су поређани од лакших ка тежим. Они који захтевају боље познавање градива посебно су означени. Сви садржаји предвиђени су наставним планом и програмом за осми разред. Саставни део радне свеске чине тестови за проверу знања, помоћу којих се ученици припремају за полагање завршног испита. Тестови садрже задатке из граматике, као и вежбе за проверу разумевања различитих врста текстова.

Аутор: Симеон Маринковић
Илустратор:

Формат: 20 x 25 cm 80 стр., меки повез, двобојно, ћирилица
SMS шифра: 8RSS

Цена: 590.00 дин
Српски језик за осми разред

Српски језик за осми разред

Уз дефинисање и анализу јединица језичког система, аутор је дужну пажњу посветио и прагматици језичког изражавања, као и правописном изразу стандардног језика и на врло приступачан и занимљив начин подучио ученике и правописним правилима.

Аутор: Симеон Маринковић
Илустратор:

Формат: 20 x 25 cm 134 стр., меки повез, пун колор, ћирилица
SMS шифра:

Цена: 610.00 дин

Додатни материјали

Разумем шта читам 8

Разумем шта читам 8

Збирка радних листова "Разумем шта читам 8" намењена је ученицама осмог разреда. Она треба да им помогне да овладају вештином читања и разумевања књижевних и информативних текстова и да их поведе ка уживању и сналажењу у свету писане речи. Питања у радним листовима – некад лакша, некад тежа – захтевају отворене очи, будно праћење података, трагање, препознавање, уочавање, размишљање, закључивање. То су вештине које су потребне да се успешно одговори на питања из различитих области на завршном испиту.

Аутор: Саша Гламочак, Милорад Рикало, Јелена Стефановић
Илустратор:

Формат: 21 x 29,5 cm 128 стр., меки повез, двобојно, ћирилица
SMS шифра:

Цена: 850.00 дин
Граматика српског језика за основну школу

Граматика српског језика за основну школу

У оквиру обележавања Године књиге и језика Креативни центар и Вукова задужбина издају "Граматику српског језика за основну школу" проф. др Душке Кликовац. Вукова задужбина објављује је као део "Данице" за 2011. годину, а Креативни центар као своје посебно издање. Ова граматика одобрена је од стране Министарства просвете Републике Србије и прихваћена за штампу од Савета за језик Вукове задужбине. Њена ваљаност у пракси већ је потврђена. Прилагођена је захтевима најновијег наставног програма, а намењена ђацима и свима онима у Србији и дијаспори који желе да боље упознају српски језик и развију језичку културу.

Аутор: Душка Кликовац
Илустратор:

Формат: 12 x 19 cm 228 стр., меки повез, двобојно, ћирилица
SMS шифра:

Цена: 770.00 дин


EEPG


| Copyright © 2008 | Креативни центар | Градиштанска 8, 11120 Београд | (011) 38 20 483 | slavica.markovic@kreativnicentar.rs |