Креативни центар
Вести Предшколски програм Уџбеници Први разред Други разред Трећи разред Четврти разред Пети разред Шести разред Седми разред Осми разред На језицима мањина Помоћни материјал Семинари Припрема за малу матуру Радни уџбеници

Уџбеници

Математика 1. Уџбеник за први разред основне школе

Математика 1. Уџбеник за први разред основне школе

Свака обрада новог градива почиње уводним задатком у коме се нови математички појмови повезују са оним што је деци блиско и што припада њиховом окружењу. Ти здаци су богато илустровани и могу да буду учитељу повод за разговор и постављање додатних питања. Уџбеник садржи и задатке које деца решавају у свесци, самостално или уз помоћ учитеља. Уџбеник је у потпуности прилагођен захтевима новог програма наставе и учења (2018/2019).

Аутор: Јасмина Милинковић
Илустратор: Борис Кузмановић

Формат: 20,8 x 26 cm 92 стр., меки повез пун колор, ћирилица
SMS шифра:

Цена: 630.00 дин
Математика 1. Радна свеска за први разред основне школе

Математика 1. Радна свеска за први разред основне школе

Радна свеска садржи мноштво задатака различитих типова и различитих нивоа тежине. Захтеви у задацима подстичу примену правила, сналажење у различитим ситуацијама и дубље разумевање математичких појмова. Низ провера знања ученицима може послужити за самоевалуацију кроз једноставан начин провере. И у уџбенику и у радној свесци налази се известан број задатака који представљају везу са другим школским предметима, као и математичке игре. Радна свеска је у потпуности прилагођена захтевима новог програма наставе и учења (2018/2019).

Аутор: Ненад Матић, Јасмина Милинковић
Илустратор: Борис Кузмановић

Формат: 20,8 x 26 cm 184 стр., меки повез, пун колор, ћирилица
SMS шифра:

Цена: 890.00 дин

Додатни материјали

Математичке степенице 1

Математичке степенице 1

Збирка задатака из математике за утврђивање и увежбавање обавезних садржаја из математике за први разред основне школе. Основна намена ове збирке је да дете напредује оним темпом који одговара његовим могућностима, интересовањима и мотивацији.

Аутор: Р. Продановић, Д. Кузмановић, Г. Николић, В. Цветановић, М. Ћукаловић
Илустратор: Никола Витковић

Формат: 21 x 24 cm 138 стр., меки повез, црнобело, ћирилица
SMS шифра:

Цена: 730.00 дин

Аутор:
Илустратор:

Формат: , ,
SMS шифра:

Цена: 350.00 дин
Забавна математика за први разред - радни уџбеник

Забавна математика за први разред - радни уџбеник

ОВА КЊИГА ЈЕ ТРЕНУТНО РАСПРОДАТА! Забавна математика 1 је радна свеска која садржи мноштво задатака за увежбавање градива из математике у првом разреду основне школе. Задаци су занимљиви и подстичу дете на самосталан рад. Градиво које се обнавља у потпуности је усклађено с наставним програмом за овај разред.

Аутор: Симеон Маринковић
Илустратор: Никола Витковић

Формат: 22 x 23,5 cm 84 стр., меки повез, двобојно, ћирилица
SMS шифра:

Напомена: Распродато

Контролне вежбе из математике за 1. разред

Контролне вежбе из математике за 1. разред

Збирка садржи 14 контролних задатака организованих у две групе. Учитељ има могућност да их користи за проверу знања ученика или за увежбавање пређеног градива. На крају сваког контролног задатка дати су описи којима се прецизно објашњава сваки захтев у задатку, чиме се олакшава праћење напредовање ученика. Контролне вежбе су у складу са важећим наставним планом и програмом.

Аутор: Љиљана Вуковић, Сандра Радовановић, Александра Стефановић
Илустратор: Драшко Тубић

Формат: 21 x 29 cm 62 стр., меки повез, црнобело, ћирилица
SMS шифра: 1KMA

Цена: 350.00 дин


EEPG


| Copyright © 2008 | Креативни центар | Градиштанска 8, 11120 Београд | (011) 38 20 483 | slavica.markovic@kreativnicentar.rs |