Креативни центар
Вести Предшколски програм Уџбеници Први разред Други разред Трећи разред Четврти разред Пети разред Шести разред Седми разред Осми разред На језицима мањина Помоћни материјал Семинари Припрема за малу матуру Радни уџбеници

Уџбеници

Свет око нас 1. Уџбеник за први разред основне школе

Свет око нас 1. Уџбеник за први разред основне школе

Јасна и прегледна структура уџбеника, начин излагања и богате, функционалне илустрације, олакшавају усвајање градива. Садржаји су представљени линеарним и нелинеарним текстовима , а неки од њих приказани су графиконима и табелама. Уџбеник је у потпуности прилагођен захтевима новог програма наставе и учења (2018/2019).

Аутор: Славица Марковић, Симеон Маринковић, Весна Рикало
Илустратор: Никола Витковић, Љубомир Бабић, Маја Веселиновић, Борис Кузмановић, Вукашин Багић

Формат: 20,8 x 26 cm 80 стр., меки повез, пун колор, ћирилица
SMS шифра:

Цена: 650.00 дин
Свет око нас 1. Радна свеска за први разред основне школе

Свет око нас 1. Радна свеска за први разред основне школе

Питања и задаци у радној свесци прате градиво изложено у уџбенику и максимално активирају ученике у процесу утврђивања знања. Радна свеска је у потпуности прилагођена захтевима новог програма наставе и учења (2018/2019).

Аутор: Весна Рикало, Симеон Маринковић, Славица Марковић
Илустратор: Борис Кузмановић, Никола Витковић, Вукашин Багић, Љубомир Бабић, Маја Веселиновић

Формат: 20,8 x 26 cm 74 стр., меки повез, пун колор, Ћирилица
SMS шифра:

Цена: 650.00 дин

Додатни материјали

Здравствено васпитање за први разред

Здравствено васпитање за први разред

Користе се уз уџбеник "Свет око нас за први разред". Већина наставних јединица надовезује се на теме које се обрађују у оквиру овог предмета. Мноштво занимљивих и забавних питања и задатака омогућују учење кроз игру (загонетке, укрштенице, ребуси). Ове радна свеска пружа ученицима разне могућности да искажу своју креативност (прављење колажа и постера који промовишу здрав начин живљења и сл.).

Аутор: Јелена Илић, Анђелка Ружић
Илустратор: Душан Павлић

Формат: 23,5 x 22 cm 32 стр., меки повез, пун колор, ћирилица
SMS шифра: 1ZVA

Цена: 320.00 дин
Контролне вежбе из Света око нас за први разред основне школе

Контролне вежбе из Света око нас за први разред основне школе

Контролне вежбе намењене су провери знања и вештина из области које су предвиђене програмом за предмет Свет око нас. Збирка садржи 12 вежби за групу А и 12 вежби за групу Б. На крају сваке вежбе дата је табела са исходима који се проверавају. Листа исхода је изведена из описа знања и вештина предвиђених програмом, а формулације су језичко стилски прилагођене узрасту ученика првог разреда. Одговори ученика се процењују као тачни, делимично тачни и нетачни, а у табелама су сликовно представљени. Осим за проверу знања могу се користити и за вежбање на часовима у школи и за рад код куће. На крају збирке налазе се описи симбола и предлог за процењивање с примерима различитих типова задатака из прве вежбе.

Аутор: Весна Рикало
Илустратор: Милица Стевановић

Формат: 21 x 29,7 cm 52 стр., меки повез, пун колор, ћирилица
SMS шифра:

Цена: 350.00 дин


EEPG


| Copyright © 2008 | Креативни центар | Градиштанска 8, 11120 Београд | (011) 38 20 483 | slavica.markovic@kreativnicentar.rs |