Креативни центар
Вести Предшколски програм Уџбеници Први разред Други разред Трећи разред Четврти разред Пети разред Шести разред Седми разред Осми разред На језицима мањина Помоћни материјал Семинари Припрема за малу матуру Радни уџбеници

Радни листови

Мала математика

Мала математика

Ова радна свеска садржи разноврсне математичке активности, усклађене с темама предвиђеним припремним предшколским програмом. Обрађени су садржаји неопходни за касније праћење наставе у 1. разреду основне школе: активности које уводе дете у свет бројева, скупова, односа и релација, као и низ задатака помоћу којих дете сазнаје нешто о одређеном математичком појму. Ова радна свеска обухвата и велики број питања за разговор васпитача или родитеља с децом.

Аутор: Симеон Маринковић, Славица Марковић
Илустратор: Борис Кузмановић

Формат: 23 x 28,5 cm 48 стр., меки повез, пун колор, ћирилица
SMS шифра: 0MM

Цена: 530.00 дин
Мали буквар

Мали буквар

На укупно 40 страна обрађују се сва штампана слова ћирилице. Разноврсне вежбе покрета руке, као и бојење и украшавање слова, подстичу дете и олакшавају му савладавање вештине почетног писања и читања (уз свако слово дата је песмица, као и занимљиви задаци који укључују писање, цртање, допуњавање речи према слици, допуњавање речи наученим словом и сл.). Активности су смишљене тако да омогућавају успешну припрему детета за полазак у школу. Додатак "Малог буквара" чини словарица од картона.

Аутор: Симеон Маринковић
Илустратор: Добросав Живковић Боб

Формат: 23 x 28,5 cm 40 стр., меки повез, пун колор, ћирилица
SMS шифра: 0MB

Цена: 480.00 дин
Мој свет

Мој свет

Књига садржи укупно 48 радних листова, као и налепнице у боји које су предвиђене за довршавање цртежа. Све активности које пружа ова радна свеска усмерене су ка упознавању детета са светом који га окружује и ка развијању културе заштите животне средине. Више од 30 тема предвиђених припремним предшколским програмом обрађено је у виду занимљивих вежби, задатака и питања. Неке од тема су: "Другарство", "Моје тело", "Саобраћај", "Годишња доба", "Домаће и дивље животиње", "Биљке" и др. Однос према себи, другим људима и природи, истраживање физичких појава и друштвених веза, препознавање својих осећања и осећања других – неке су од области које су заступљене у овој радној свесци.

Аутор: Симеон Маринковић, Славица Марковић
Илустратор: Борис Кузмановић

Формат: 23 x 28,5 cm 48 стр., меки повез, пун колор, ћирилица
SMS шифра:

Цена: 550.00 дин
Црталица

Црталица

Радна свеска за развој ликовне културе на предшколском узрасту обухвата разне технике ликовног изражавања: цртање и бојење различитим материјалима, отискивање боја, колажне експерименте, довршавање започетих слика и многе друге задатке.

Аутор: Симеон Маринковић, Милена Крсмановић
Илустратор: Биљана Лабовић

Формат: 21 x 29 cm 40 стр., меки повез, пун колор, ћирилица
SMS шифра:

Цена: 480.00 дин
Ликовно за предшколце

Ликовно за предшколце

ОВА КЊИГА ЈЕ ТРЕНУТНА РАСПРОДАТА! Радни листови с материјалом за рад. Разноврсне активности усклађене су с темама предвиђеним припремним предшколским програмом. Активности су разврстане према областима развоја, васпитања и учења. Упутство за васпитаче садржи кратак опис материјала потребног за сваку активност, списак техника којима се она може остварити и циљеве активности. Упутства су тако формулисана да их лако могу користити и васпитачи-почетници. Фасцикла садржи: 40 радних листова, разноврсне материјале за рад, упутство за васпитаче с мноштвом предлога за активности. Материјали за рад који се налазе у фасцикли: акварел папири, пастел папири, офсет папири, натрон папири, хамер, кеса од натрон папира, коверте, налепнице. Радни листови добили су награду "Најбољи европски уџбеник" у Франкфурту 2013. године.

Аутор: Мирјана Живковић
Илустратор:

Формат: 25,5 x 35,5 cm 40 стр. + налепнице + разни материјали + приручник, фасцикла с разним материјалима, ћирилица
SMS шифра: 0LIK

Напомена: Распродато

Претходна страна | Следећа страна
 EEPG


| Copyright © 2008 | Креативни центар | Градиштанска 8, 11120 Београд | (011) 38 20 483 | slavica.markovic@kreativnicentar.rs |