Креативни центар
Вести Предшколски програм Уџбеници Први разред Други разред Трећи разред Четврти разред Пети разред Шести разред Седми разред Осми разред На језицима мањина Помоћни материјал Семинари Припрема за малу матуру Радни уџбеници

Радни листови

Енглески за предшколце

Енглески за предшколце

За децу која желе да уче енглески. Ваше дете иде у вртић. Оно је у узрасту у којем је нарочито пријемчиво за звуке и језичке игре. Нови програми у образовању предлажу рани контакт са страним језиком, који се уводи већ у припремним предшколским групама. Ова књига намењена је родитељима који желе да усмере своје дете ка учењу енглеског језика, али се питају како да то постигну... Циљ оваквог начина учења језика – активног и забавног – јесте да се дете упозна са звуковима новог језика, да научи прве речи на енглеском и да се код њега развију радозналост и умеће слушања. Упознавање са енглеским језиком почиње илустрованом причом (инспирисаном Златокосом), активним приступом и разним играма, које прате песме на компакт диску.

Аутор: Магдалена Гиро-Жилијен
Илустратор: Мари Кентрек

Формат: 19,5 x 28 cm 64 стр., меки повез, пун колор, ћирилица, латиница
SMS шифра: ENP

Цена: 950.00 дин
Енглески за децу

Енглески за децу

Ова радна свеска намењена је деци у узрасту од 4 до 7 година. Садржи 150 игара и вежби помоћу којих ће дете научити основне појмове на енглеском језику. Више од 300 речи сврстано је по темама (боје, бројеви, породица…). Кроз многе забавне активности и дружење са симпатичним јунацима, дечаком Луком и његовом породицом, дете се упознаје са звуковима новог језика. Књигу прати компакт диск на којем се налази двадесет текстова за слушање и речи из речника за увежбавање изговора. Ову радну свеску препоручујемо родитељима који желе да привуку дете учењу енглеског језика, као и васпитачима за рад у припремним предшколским групама.

Аутор: Корин Туати
Илустратор: Александар Бонфоа

Формат: 23 x 28 cm 92 стр., меки повез, пун колор + компакт диск, ћирилица, латиница
SMS шифра:

Цена: 1000.00 дин
Научите енглески кроз игру (7-9 година)

Научите енглески кроз игру (7-9 година)

Радна свеска која садржи бројне активности помоћу који ће деца овладати почетним енглеским речником и захваљујући којој учење енглеског постаје забавно попут игре. Занимљиви задаци повезани су са свакодневним ситуацијама и омогућавају учење и памћење једноставних енглеских речи посредством игара које се односе на разноврсне теме (животиње, град, породица, кућа, време, боје, школа), као и упознавање с британском културом – са знаменитостима у Лондону, британском кухињом, краљевском породицом и сл.

Аутор: Сандра Лебрен
Илустратор: Лола Луау

Формат: 17 x 23 cm 64 стр., меки повез, пун колор, ћирилица
SMS шифра:

Цена: 694.00 дин
Певамо и учимо енглески

Певамо и учимо енглески

Представљамо вам иновативну методу помоћу које деца певајући забавне и ритмичне песмице на енглеском језику, од најранијег узраста уче језик лако и без напора. Текст сваке песмице пропраћен је сликовним речником који олакшава разумевање током слушања компакт диска. Диск садржи дванаест песама, као и инструменталне верзије помоћу којих је могуће у кругу породице организовати забавно такмичење у певању и извођењу песама, уз смишљање нових речи.

Аутор: Стефан Хусар
Илустратор: Адам Тома

Формат: 15 x 21,5 cm 24 стр., ојачан повез, пун колор + аудио диск, латиница
SMS шифра:

Цена: 694.00 дин
Кинески за децу

Кинески за децу

Откривање кинеског језика и културе: Циљ ове једноставне методе – активне и забавне – јесте да деца науче прве речи на кинеском, да се упознају са звуковима новог језика и да развију своју радозналост и умеће слушања. На том путу откривања кинеског језика и културе друштво ће им правити Ма Лјанг, легендарни кинески лик. Деца ће моћи да слушају и понављају речи и једноставне реченице са компакт диска како би се упознала са звуковима кинеског језика и савладала правилан изговор, да представљају звукове покретом пратећи Ма Лјанга, да откривају једноставне кинеске знакове и вежбају писање, да упознају Пекинг и приближе се кинеској култури. Одломак прати одговарајући звучни запис.

Аутор: Ален Вајних, Сјаомеи Вајних
Илустратор: Клеман Лефевр

Формат: 19,5 x 28 cm 64 стр., меки повез, компакт диск, пун колор, ћирилица
SMS шифра:

Цена: 830.00 дин

Претходна страна | Следећа страна
 EEPG


| Copyright © 2008 | Креативни центар | Градиштанска 8, 11120 Београд | (011) 38 20 483 | slavica.markovic@kreativnicentar.rs |