Креативни центар
Вести Предшколски програм Уџбеници Први разред Други разред Трећи разред Четврти разред Пети разред Шести разред Седми разред Осми разред На језицима мањина Помоћни материјал Семинари Припрема за малу матуру Радни уџбеници

Додатни материјали

У марами јабука

У марами јабука

ОВА КЊИГА ЈЕ ТРЕНУТНО РАСПРОДАТА! Ова збирка народне поезије за децу први је део серије "Читанке за предшколце". У књизи се могу наћи успаванке, тапшалице, брзалице, пословице, загонетке, шаљиве ругалице, породичне и празничне песме. Бајковите илустрације Сузане Кубинец обогаћене су детаљима из наше народне традиције, као што су: везови, дуборези, опанци, јелеци и чакшире, шарене тканице, накит и још много тога.

Аутор: Љубица Веселиновић
Илустратор: Сузана Кубинец

Формат: 20,5 x 29 cm 86 стр., ојачан повез, пун колор, ћирилица
SMS шифра:

Напомена: Распродато

Плави зец, чудни зец, једини на свету...

Плави зец, чудни зец, једини на свету...

Ово је друга књига у серији читанки за предшколце, прављена према програму предшколског васпитања. Књига има шеснаест тематских кругова: Ово сам ја, Моје играчке, Другарство, Моја породица, Моја кућа, Јесен, Воће, Поврће, Домаће животиње, Дивље животиње, Мој рођендан и други обичаји, Вода, Зима, Где станују животиње, Нова година, Топло и хладно. У књизи ћете наћи приче и песме Добрице Ерића, Драгана Лукића, Десанке Максимовић, Драгомира Ђорђевића, Момчила Тешића, Перл Бак, Ђин Ју Суна, Одри Корн, и многих других, као и радове непознатих аутора и дела из народне књижевности.

Аутор: Симеон Маринковић
Илустратор: Сузана Кубинец

Формат: 20,5 x 29 cm 104 стр., ојачан повез, пун колор, ћирилица
SMS шифра:

Цена: 1400.00 дин
Деца могу све што хоће

Деца могу све што хоће

Ово је трећа књига у серији читанки за старије предшколце и млађе основце. Ради се о својеврсној антологији најлепших прича и песама за децу у којој су заступљени најпознатији домаћи и страни писци за децу. Књигу је приредио Симеон Маринковић, оснивач, главни уредник и аутор многих књига Креативног центра, а раскошним илустрацијама додатно ју је обогатила Сузана Кубинец.

Аутор: Симеон Маринковић
Илустратор: Сузана Кубинец

Формат: 29 x 20 cm 128 стр., ојачан повез, пун колор, ћирилица
SMS шифра:

Цена: 1580.00 дин
С децом око света

С децом око света

Уз помоћ ове изванредно графички опремљене књиге крените са вашом децом на пут око света и посетите 22 земље на свих пет континената. Упознаћете се са обичајима, навикама, песмицама, поздравима, јелима, играчакама и другим занимљивостима из тих земаља. На овај начин деца врло рано стичу осећај за поштовање другачијих културних образаца. Књига је 1998. године добила 1. награду на Сајму књига у Београду и две награде НЕВЕН за најбољу илустрацију дечје књиге и за најбољу дечју књигу из области популарне науке.

Аутор: Татјана Родић
Илустратор: Душан Павлић

Формат: 21 x 29 cm 80 стр., меки повез, пун колор, ћирилица
SMS шифра:

Цена: 1100.00 дин
С децом око света 2. део

С децом око света 2. део

После веома успешног и радо читаног првог дела књиге "С децом око света", у издању Креативног центра појавио се и други део ове занимљиве збирке обичаја, песама, игара и других занимљивости из разних делова света. Читајући књигу "С децом око света 2" кренућете на путовање кроз 20 нових земаља, упознати њихове основне географске, природне, друштвене и културне одлике и вредности, као и народе који у њима живе. Рано упознавање са различитим обичајима и погледима на свет може допринети развоју отвореног и толерантног духа код деце, а сазнавање о различитости култура представља корак ка њиховом прихватању и разумевању богатства које носе.

Аутор: Татјана Родић
Илустратор: Душан Павлић

Формат: 20.5 x 29 cm 112 стр., меки повез, пун колор, ћирилица
SMS шифра:

Цена: 1100.00 дин

Претходна страна | Следећа страна
 EEPG


| Copyright © 2008 | Креативни центар | Градиштанска 8, 11120 Београд | (011) 38 20 483 | slavica.markovic@kreativnicentar.rs |