Креативни центар
Вести Предшколски програм Уџбеници Први разред Други разред Трећи разред Четврти разред Пети разред Шести разред Седми разред Осми разред На језицима мањина Помоћни материјал Семинари Припрема за малу матуру Радни уџбеници

Додатни материјали

Народне песме и игре

Народне песме и игре

Ова збирка народних песама с нотним записима намењена деци, родитељима, васпитачима и учитељима настала је у жељи да се најмлађима пренесе право богатство изворне музичке баштине. Песме су пажљиво одабиране по тонском опсегу, садржају и избору пратећих игара тако да одговарају способностима деце од најмлађе узрасне групе у вртићу, па до предшколаца и млађих основаца. Уз сваку књигу добијате компакт диск на којем се налазе све песме и који ће васпитачи и учитељи моћи да користе као музичку подлогу за учење или пратњу за извођење игара.

Аутор: Нада Јабланов
Илустратор: Марко Сомборац

Формат: 21 x 28 cm 90 стр., ојачан повез + диск, пун колор, ћирилица
SMS шифра: NPI

Цена: 1500.00 дин
Заиграјмо весело!

Заиграјмо весело!

Народне игре с певањем – прави су бисери из ђердана народног музичког и фолклорног стваралаштва. Збирку, у којој се налазе текстови и нотни записи, прати дупли ЦД са свим песмама. Посебну вредност књизи даје ДВД, уз помоћ којег се на лак и једноставан начин могу савладати кораци фолклорних игара описани у књизи. Кораци су засновани на изворном фолклору, али су поједностављени и прилагођени узрасту деце. ДВД садржи и основне напомене о колу, правилном држању у колу, као и приказе игара које изводе дечји ансамбли.

Аутор: Нада Јабланов
Илустратор: Марко Сомборац

Формат: 20 x 29 cm 104 стр., ојачан повез, пун колор + 2ЦД + ДВД, ћирилица
SMS шифра:

Цена: 2210.00 дин
Антологија луткарских текстова

Антологија луткарских текстова

Збирка текстова са Луткарског едукативног фестивала (ЛУТКЕФ), на којем се годинама приказују најбоље луткарске представе које деца, заједно са својим васпитачима и учитељима, изводе луткама. Збирку је приредила Ана Миловановић, луткарски редитељ и драматург, предавач сценске уметности и књижевности за децу. Књига садржи и увод у луткарску драматургију, па ће бити корисна и студентима и васпитачима.

Аутор: Ана Миловановић
Илустратор: Душан Павлић

Формат: 17 x 23,5 cm 250 стр., меки повез, црнобело, ћирилица
SMS шифра:

Напомена: Распродато

Претходна страна | Следећа страна
 EEPG


| Copyright © 2008 | Креативни центар | Градиштанска 8, 11120 Београд | (011) 38 20 483 | slavica.markovic@kreativnicentar.rs |