Креативни центар
Вести Предшколски програм Уџбеници Први разред Други разред Трећи разред Четврти разред Пети разред Шести разред Седми разред Осми разред На језицима мањина Помоћни материјал Семинари Припрема за малу матуру Радни уџбеници
Вести

Претходна страна | Следећа страна

Промоције уџбеника Креативног центра

Позивамо вас на промоције уџбеника КРЕАТИВНОГ ЦЕНТРА за I и II разред.

На овим промоцијама моћи ћете да погледате целокупну понуду наших уџбеника, а представници Креативног центра упознаће вас и са свим оним што припремамо за следећу школску 2019/2020. годину. 

На промоције су добродошли сви учитељи заинтересовани за материјале Креативног центра, не само учитељи будућег I и II разреда.

Сваки учесник добиће:

  • потврду о стручном усавршавању у оквиру установе (два бода);
  • потребан материјал за наставу за I и II разред;
  • могућност отварања свог налога на платформи за дигиталне материјале наших уџбеника.

Промоције Београд:

-        -          На Звездари, у понедељак, 25.2, у 18 h, у Месној заједници Липов лад, I спрат,  Булевар краља Александра 298 - за учитеље са општине Звездара

-          У Обреновцу, у уторак, 26.2, у 18 h, у ОШ Посавски партизани, Светог Саве 2 - за учитеље из Обреновца

-          На Чукарици, у среду, 27.2, у 18 h, у Културном центру Чукарица, Тургењевљева 5 - за учитеље с општине Чукарица

Због великог интересовања молимо вас да своје учешће за промоције у Београду пријавите путем телефона 060 2440 650 или слањем мејла на адресу dragana.panic@kreativnicentar.rs 

Промоције Србија

-        У Ваљеву, у понедељак, 25. 2. 2019, у 19 h, у Музичкој школи Живорад Грбић, Карађорђева 122 (пријава учешћа до 18. 2. 2019). 

- У Књажевцу, у среду, 27. 2. 2019, у 19 h, у ОШ Димитрије Тодоровић Каплар, Лоле Рибара 12 (пријава учешћа до 20. 2. 2019)

- у Врању, у петак, 1. 3. 2019, у 18 h, у ОШ Бранко Радичевић, Косовска бб (пријава учешћа до 27. 2. 2019).    

- у Аранђеловцу, у понедељак, 4. 3. 2019, у 18 h, у ОШ Милош Обреновић, Светогорска 7, (пријава учешћа до 28. 2. 2019).     

- у Зајечару, у среду, 6. 3. 2019, у 19 h, у ОШ Хајдук Вељко, Добривоја Радосављевића Бобија бб (пријава учешћа до 1. 3. 2019).  

Због великог интересовања молимо вас да своје учешће пријавите путем телефона 060 2440 604 или слањем мејла на следећу адресу: aleksandar.bundalo@kreativnicentar.rs 


НОВО! Kонтролне вежбе из Света око нас за први разред основне школе

НОВО! Kонтролне вежбе из Света око нас за први разред основне школе

Kонтролне вежбе намењене су провери знања и вештина из области које су предвиђене програмом за предмет Свет око нас.
Збирка садржи 12 вежби за групу А и 12 вежби за групу Б. На крају сваке вежбе дата је табела са исходима који се проверавају. Листа исхода је изведена из описа знања и вештина предвиђених програмом, а формулације су језичко стилски прилагођене узрасту ученика првог разреда. Одговори ученика се процењују као тачни, делимично тачни и нетачни, а у табелама су сликовно представљени.

Осим за проверу знања могу се користити и за вежбање на часовима у школи и за рад код куће. На крају збирке налазе се описи симбола и предлог за процењивање с примерима различитих типова задатака из прве вежбе.    

Ову књигу можете наручити преко нашег сајта, купити је у нашој књижари у Београду (ТЦ Еуроцентар, Македонска 30) или у некој од боље снабдевених књижара широм Србије.


Нов приручник за васпитаче - Дидактичке играчке које можете да направите сами

Нов приручник за васпитаче - Дидактичке играчке које можете да направите сами

Дидактичке игре код деце развијају когнитивне процесе, самосталност, логичко- -математичко мишљење и подстичу развој говора и социоемоционални развој.

У приручнику  Дидактичке играчке које можете да направите сами су представљене дидактичке игре и играчке:

▶ за развој фине моторике;

▶ за развој практичних вештина;

▶ за развој логичко-математичког мишљења;

▶ у функцији почетног описмењавања;

▶ за сензорни развој;

▶ за упознавање света око нас;

▶ за богаћење дечјег речника;

▶ за развој социоемоционалних односа и вештина.

Ову књигу можете наручити преко нашег сајта, купити је у нашој књижари у Београду (ТЦ Еуроцентар, Македонска 30) или у некој од боље снабдевених књижара широм Србије


Промоција приручника Учење кроз праксу у вртићу. Приручник за рефлексивне практичаре

Позивамо вас на промоцију приручника Учење кроз праксу у вртићу. Приручник за рефлексивне практичаре ауторки Бранке Станојевић, Аните Ерић и Татјане Павловић.

Промоција ће се одржати у уторак, 18. септембра у 11 часова, у вртићу Цицибан (Кнеза Милоша бб, Крагујевац)  На промоцији ће учествовати:

      ·      Бранка Станојевић, стручни сарадник - педагог у ПУ Ђурђевдан, Крагујевац;      

 Анита Ерић, стручни сарадник - педагог у ПУ Нада Наумовић, Крагујевац;       

  ·         Татјана Павловић, стручни сарадник - психолог и психотерапеут у ПУ  Ђурђевдан, Крагујевац;  

·         Сања Јаковљевић, директорка ПУ Ђурђевдан, Крагујевац;  

·         Анђелка Ружић, уредница у Креативном центру.

Циљ овог приручника јесте да васпитаче и стручне сараднике подсети, охрабри и упозна с новим приступом који заступа идеју професионалног учења у самој пракси. Овакво учење води остварењу квалитетније (рефлексивне) праксе, односно подразумева учење  у реалном контексту.   


НОВО! Пројектна настава - приручник за учитеље

НОВО! Пројектна настава - приручник за учитеље

Приручник који је пред вама креиран је с циљем да помогне учитељима у планирању и реализацији пројектне наставе у првом разреду. У њему ћете наћи све важне информације о овом облику наставе, као и конкретне предлоге пројеката с припремама за сваки час. 

У пројектима које смо вам понудили обрађене су важне теме, као што су правила лепог понашања, безбедност у саобраћају, брига о животној средини, здрава исхрана итд. Сви они омогућавају повезивање различитих предмета и развијање међупредметних компетенција, што је уједно и главни циљ пројектне наставе, а могу бити и подстицај за даљи креативни рад учитеља.

Ову књигу можете наручити преко нашег сајта, купити у нашој књижари у Београду (ТЦ Еуроцентар, Македонска 30), или у некој од боље снабдевених књижара широм Србије.        


Странице << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 >>EEPG


| Copyright © 2008 | Креативни центар | Градиштанска 8, 11120 Београд | (011) 38 20 483 | slavica.markovic@kreativnicentar.rs |