Креативни центар
Вести Предшколски програм Уџбеници Први разред Други разред Трећи разред Четврти разред Пети разред Шести разред Седми разред Осми разред На језицима мањина Помоћни материјал Семинари Припрема за малу матуру Радни уџбеници
Вести

Претходна страна | Следећа страна

"Креативни центар" у Чачку

"Креативни центар" у Чачку

У ПУ „Моје детињство" из Чачка одржан је 11. априла „Еко-квиз" у којем су учествовали малишани из пет вртића те предшколске установе.

Деца су била веома заинтересована, радознала и упорна у решавању ребуса и слагалица с темама из екологије. Показали су изузетно знање у игри о рециклажи, као и брзину у последњој игри „Зелена јабука".

Један од чланова жирија била је Јелена Драгојловић, ПР менаџер „Креативног центра", која је пажљиво пратила све игре, помало помагала деци и на крају им свима поделила заслужене награде - књиге „Креативног центра".    

На крају квиза Јелена им је прочитала сликовницу „Грозон", коју су, осим деце, с великом пажњом слушали и одрасли (васпитачице, стручни сарадници, особље вртића).

Захваљујемо директорки ПУ „Моје детињство" Сузани Симеуновић, као и целом колективу те установе, на позиву за учешће у овој манифестацији.

Након квиза васпитачима и стручним сарадницима ПУ „Моје детињство" из Чачка представљени су радни листови „Полазим у вртић", „Ја у вртићу" и „Весели вртић", као и приручници „Деца уче у природи", „Предшколац у свету математике" и „Корак по корак 5".


Kонтролне вежбе из математике на мађарском језику

Новина у понуди „Креативног центра" за школску 2017/2018. годину су и контролне вежбе из математике на мађарском језику за прва четири разреда основне школе.

У складу са потребама наставника који наставу математике изводе на мађарском језику „Креативни центар"  је у своју понуду уврстио и ово издање, уз већ бројне уџбенике на језицима мањина.

Контролне вежбе  из математике на мађарском језику  намењене су проверама знања из математике од првог до четвртог разреда и  усклађене су са образовним стандардима за крај првог циклуса образовања.


Бесплатни примерци за социјално угрожене ученике

За свa одељења која у школској 2017/2018. години наруче уџбенике"Креативног центра" за предмете Музичка култура и Ликовна култура, као и за изборне предмете Грађанско васпитање, Лепо писање, Чувари природе и Од играчке до рачунара, обезбедили смо бесплатне примерке за социјално угрожене ученике (у обзир долазе ученици за које Министарство просвете већ набавља бесплатне уџбенике из основних предмета).
Оваквом понудом желели смо да изађемо у сусрет и наставницима и родитељима, а посебно ученицима из социјално угрожених породица - како би сва деца у одељењу имала исте уџбенике.    

Нове цене уџбеника и наруџбеница за школску 2017/2018

Ускоро почиње претплата на уџбенике за наредну школску годину - представљамо вам новине у понуди "Креативног центра" за школску 2017/2018. годину.

Уџбенике из Ликовне културе и Грађанског васпитања можете набавити по новим, сниженим ценама.

Наруџбенице за комплетан уџбенички програм "Креативног центра" за школску 2017/2018. годину, укључујући и уџбенике на језицима мањина, можете преузети с нашег сајта или затражити мејлом.


"Креативни центар" на „Зимским сусретима учитеља Србије" 2017.

Током јануара, фебруара и марта 2017. године у деветнаест градова Србије одржаће се „XXXIII Зимски сусрети учитеља Србије", које организује Савез учитеља Републике Србије у сарадњи с локалним друштвима учитеља. Полазници ће бити у прилици да похађају једну од више понуђених акредитованих једнодневних обука и добијају Уверење о савладаној обуци у трајању од 8 сати (8 бодова).

Као и претходних година, представници „Креативног центра" учествоваће на свим сусретима, где ће изложити нашу понуду уџбеника и додатних материјала за школску 2017/2018. годину.

Распоред одржавања овогодишњих „Зимских сусрета" формулар за пријаву можете преузети на сајту Савеза учитеља Републике Србије www.surs.org.rs, а информације о уџбеничком програму „Креативног центра" налазе се на сајту www.kcskola.rs или се можете обратити продајним тимовима„Креативног центра". 

Тим задужен за град Београд

Комерцијалиста Јелена Бањанин

Тел: 011 2440 659, 011 3820 464;

 e-mail: jelena.banjanin@kreativnicentar.rs 

Тим задужен за централну Србију и КиМ

Комерцијалиста Драган Николић

Тел: 011 3820 483;

 e-mail: dragan.nikolic@kreativnicentar.rs 

Тим задужен за Војводину

Комерцијалиста Јелена Марковић

Тел: 011 2400 333; e-mail: jelena.markovic@kreativnicentar.rs    


Странице << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 >>EEPG


| Copyright © 2008 | Креативни центар | Градиштанска 8, 11120 Београд | (011) 38 20 483 | slavica.markovic@kreativnicentar.rs |