Креативни центар
Вести Предшколски програм Уџбеници Први разред Други разред Трећи разред Четврти разред Пети разред Шести разред Седми разред Осми разред На језицима мањина Помоћни материјал Семинари Припрема за малу матуру Радни уџбеници
Вести

Претходна страна | Следећа страна

Бесплатни софтвери за програм LEGO EDUCATION®

Од 10. јануара 2017. године сви софтвери, приручници и e-learning материјали из програма LEGO® EDUCATION  постали су бесплатни и можете их скинути са сајта https://education.lego.com/en-us/downloads

Више информација о програму LEGO® Education  можете добити на предстојећем сајму Нове технологије у образовању ( који се одржава од 9. до 11. фебруара 2017 у  београдском Belexpocentru)  у оквиру кога ће на штанду "Креативног центра" бити одржане радионице и представљања LEGO® Education материјала за предшколце, основце и средњошколце.
Сви заинтересовани за учешће на овим радионицама могу се пријавити на мејл  dejan.begovic@kreativnicentar.rs

Погледајте нови LEGO EDUCATION® КАТАЛОГ и нови ЦЕНОВНИК за 2017. годину.

Програм LEGO® Education смислили су стручњаци компаније LEGO® као подршку професионалцима који раде с децом у предшколским установама, основним и средњим школама. LEGO® Education конципиран је тако да деци кроз игру пружи образовна и развојна искуства у оквиру групе у којој сарађују.

"Креативни центар" је једини овлашћени увозник програма LEGO® Education за Србију, а  све додатне информације о овим училима можете добити ако се обратите на мејл dejan.begovic@kreativnicentar.rs


Поклон календар!

Поклон календар!

За сваку куповину преко нашег сајта, у Клубу књижари „Креативни центар" или у просторијама „Креативног центра" у Градиштанској 8 - добићете на поклон календар за 2017. годину!    

Акција траје до истека залиха!


Новогодишњи књигопакетићи у Клубу књижари и на сајту „Креативног центра"

Новогодишњи књигопакетићи у Клубу књижари и на сајту „Креативног центра"

Од 1. децембра до 14. јануара у понуди Клуба књижаре "Креативни центар"(ТЦ "Еуроцентар, Дечанска 5/ Македонска 30)  наћи ће се више од 30 новогодишњих књигопакетића - пакета књига за децу различитог узраста - по специјалним, веома повољним новогодишњим ценама!

Ове године припремили смо и посебан избор од 12 пакетића које ћете моћи да купите преко нашег сајта www.kcknjizara.rs/akcije


Стижу награде за најбоље LEGO® приче!

Прошле недеље почели смо да уручујемо награде васпитачима и предшколским установама чије су LEGO® приче победиле на нашем летњем конкурсу „Причамо LEGO® приче", па смо посетили Димитровград и Пожаревац. Током ове недеље планиране су посете Апатину, Новом Саду и Ветернику, где ће бити уручене преостале награде.

Прва награда је отишла у Димитровград, за причу МАЦА ПРЕЉА, чији су аутори Маја Ђуров-Залтков и Драгана Иванов, васпитачи из ПУ „8. септембар". 

Током посете Димитровграду наше колеге Дејана Беговића, извршног директора, и Александра Бундала примила је и директорка ПУ „8. септембар" Соња Каменов са својом помоћницом Вером Васов. 

Једну од две друге награде освојила је Емина Станковић из ПУ „Љубица Вребалов" у Пожаревцу за причу УНИШТИВАЧИ ШУМА И ВЕШТИЦЕ

Награда је свечано уручена на састанку колегијума предшколске установе, у присуству директорке Марије Бајић. 

Током ове недеље планиране су посете Апатину, Новом Саду и Ветернику, где ће бити уручене преостале награде.


"Креативни центар" на Нишком сајму књига

„Креативни центар" биће један од излагача на 53. Нишком сајму књига и графике, који се одржава од 25. новембра до 3. децембра 2016. године у Хали „Чаир".

„Креативни центар" понудиће на овом сајму широк избор изванредно илустрованих сликовница и књига за најмлађе, популарну психолошку литературу за адолесценте и родитеље, савремене романе за младе, уџбенике и радне свеске за основну школу, радне листове за децу предшколског узраста, као и многобројне приручнике намењене родитељима, васпитачима и учитељима, а попусти на наша издања кретаће се од 10% до 25%.

Сви радни уџбеници „Креативног центра" продаваће се на сајму с посебним попустом од 20% до 70%, а одабрана издања „Креативног центра" продаваће се по посебним, outlet ценама.

Свечано отварање сајма је у петак, 25. новембра, у 18 h, а организатор је Нишки културни центар.   


Странице << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 >>EEPG


| Copyright © 2008 | Креативни центар | Градиштанска 8, 11120 Београд | (011) 38 20 483 | slavica.markovic@kreativnicentar.rs |