Креативни центар
Вести Предшколски програм Уџбеници Први разред Други разред Трећи разред Четврти разред Пети разред Шести разред Седми разред Осми разред На језицима мањина Помоћни материјал Семинари Припрема за малу матуру Радни уџбеници
Вести

Претходна страна | Следећа страна

Поклон календар!

Поклон календар!

За сваку куповину преко нашег сајта, у Клубу књижари „Креативни центар" или у просторијама „Креативног центра" у Градиштанској 8 - добићете на поклон календар за 2017. годину!    

Акција траје до истека залиха!


Новогодишњи књигопакетићи у Клубу књижари и на сајту „Креативног центра"

Новогодишњи књигопакетићи у Клубу књижари и на сајту „Креативног центра"

Од 1. децембра до 14. јануара у понуди Клуба књижаре "Креативни центар"(ТЦ "Еуроцентар, Дечанска 5/ Македонска 30)  наћи ће се више од 30 новогодишњих књигопакетића - пакета књига за децу различитог узраста - по специјалним, веома повољним новогодишњим ценама!

Ове године припремили смо и посебан избор од 12 пакетића које ћете моћи да купите преко нашег сајта www.kcknjizara.rs/akcije


Стижу награде за најбоље LEGO® приче!

Прошле недеље почели смо да уручујемо награде васпитачима и предшколским установама чије су LEGO® приче победиле на нашем летњем конкурсу „Причамо LEGO® приче", па смо посетили Димитровград и Пожаревац. Током ове недеље планиране су посете Апатину, Новом Саду и Ветернику, где ће бити уручене преостале награде.

Прва награда је отишла у Димитровград, за причу МАЦА ПРЕЉА, чији су аутори Маја Ђуров-Залтков и Драгана Иванов, васпитачи из ПУ „8. септембар". 

Током посете Димитровграду наше колеге Дејана Беговића, извршног директора, и Александра Бундала примила је и директорка ПУ „8. септембар" Соња Каменов са својом помоћницом Вером Васов. 

Једну од две друге награде освојила је Емина Станковић из ПУ „Љубица Вребалов" у Пожаревцу за причу УНИШТИВАЧИ ШУМА И ВЕШТИЦЕ

Награда је свечано уручена на састанку колегијума предшколске установе, у присуству директорке Марије Бајић. 

Током ове недеље планиране су посете Апатину, Новом Саду и Ветернику, где ће бити уручене преостале награде.


"Креативни центар" на Нишком сајму књига

„Креативни центар" биће један од излагача на 53. Нишком сајму књига и графике, који се одржава од 25. новембра до 3. децембра 2016. године у Хали „Чаир".

„Креативни центар" понудиће на овом сајму широк избор изванредно илустрованих сликовница и књига за најмлађе, популарну психолошку литературу за адолесценте и родитеље, савремене романе за младе, уџбенике и радне свеске за основну школу, радне листове за децу предшколског узраста, као и многобројне приручнике намењене родитељима, васпитачима и учитељима, а попусти на наша издања кретаће се од 10% до 25%.

Сви радни уџбеници „Креативног центра" продаваће се на сајму с посебним попустом од 20% до 70%, а одабрана издања „Креативног центра" продаваће се по посебним, outlet ценама.

Свечано отварање сајма је у петак, 25. новембра, у 18 h, а организатор је Нишки културни центар.   


Акција за школске библиотеке

У току је акција Министарства просвете, науке и технолошког развоја за набавку опште продукције за обнову фонда Ваше школске библиотеке.

Подсећамо Вас на то да је „Креативни центар" најнаграђиванији издавач књига за децу у Србији и да Вам може понудити више стотина врхунских издања опште продукције - књиге, енциклопедије и серијске публикације за децу са уметничким, научно-популарним и информативним садржајем намењеним ученицима - која доприносе унапређивању квалитета наставе свих наставних предмета у складу са прописаним наставним планом и програмом. Поред тога, сва наша издања квалитетно су одштампана, што је посебно важно за дугогодишњу употребу у библиотекама

Погледајте каталог и ценовник издања „Креативног центра" која су специјално намењена основним школама.

Каталог

Ценовник

Искористите прилику да у оквиру ове акције  по најповољнијим ценама набавите најновија издања „Креативног центра"  и да њима обогатите фонд школске библиотеке, а њу учините местом на коме се ученици радо окупљају.

За више информација о понуди и повољностима везаним за набавку издања „Креативног центра" можете се јавити нашим сарадницима:

Тим задужен за град Београд
Комерцијалиста Јелена Бањанин
Тел. 011 2440 659, 011 3820 464, е-маил  jelena.banjanin@kreativnicentar.rs 

Тим задужен за централну Србију и КиМ
Комерцијалиста Драган Николић
Тел. 011 3820 483, е-маил  dragan.nikolic@kreativnicentar.rs 

Тим задужен за Војводину
Комерцијалиста Јелена Марковић
Тел. 011 2400 333, е-маил jelena.markovic@kreativnicentar.rs

Позивамо Вас да нам се јавите што пре како бисмо на време успели да реализујемо наруџбинe због краткog рокa за завршетак целог процеса и за подношење финансијских извештаја и рачуна за купљене књиге школским управама (25. децембар 2016.)


Странице << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 >>EEPG


| Copyright © 2008 | Креативни центар | Градиштанска 8, 11120 Београд | (011) 38 20 483 | slavica.markovic@kreativnicentar.rs |