Креативни центар
Вести Предшколски програм Уџбеници Први разред Други разред Трећи разред Четврти разред Пети разред Шести разред Седми разред Осми разред На језицима мањина Помоћни материјал Семинари Припрема за малу матуру Радни уџбеници
Вести

Претходна страна | Следећа страна

Акција за школске библиотеке

У току је акција Министарства просвете, науке и технолошког развоја за набавку опште продукције за обнову фонда Ваше школске библиотеке.

Подсећамо Вас на то да је „Креативни центар" најнаграђиванији издавач књига за децу у Србији и да Вам може понудити више стотина врхунских издања опште продукције - књиге, енциклопедије и серијске публикације за децу са уметничким, научно-популарним и информативним садржајем намењеним ученицима - која доприносе унапређивању квалитета наставе свих наставних предмета у складу са прописаним наставним планом и програмом. Поред тога, сва наша издања квалитетно су одштампана, што је посебно важно за дугогодишњу употребу у библиотекама

Погледајте каталог и ценовник издања „Креативног центра" која су специјално намењена основним школама.

Каталог

Ценовник

Искористите прилику да у оквиру ове акције  по најповољнијим ценама набавите најновија издања „Креативног центра"  и да њима обогатите фонд школске библиотеке, а њу учините местом на коме се ученици радо окупљају.

За више информација о понуди и повољностима везаним за набавку издања „Креативног центра" можете се јавити нашим сарадницима:

Тим задужен за град Београд
Комерцијалиста Јелена Бањанин
Тел. 011 2440 659, 011 3820 464, е-маил  jelena.banjanin@kreativnicentar.rs 

Тим задужен за централну Србију и КиМ
Комерцијалиста Драган Николић
Тел. 011 3820 483, е-маил  dragan.nikolic@kreativnicentar.rs 

Тим задужен за Војводину
Комерцијалиста Јелена Марковић
Тел. 011 2400 333, е-маил jelena.markovic@kreativnicentar.rs

Позивамо Вас да нам се јавите што пре како бисмо на време успели да реализујемо наруџбинe због краткog рокa за завршетак целог процеса и за подношење финансијских извештаја и рачуна за купљене књиге школским управама (25. децембар 2016.)


Проглашене најбоље LEGO® приче

Проглашене најбоље LEGO® ПРИЧЕ

Наградна креативна радионица под називом ПРИЧАМО LEGO® ПРИЧЕ, коју је организовао „Креативни центар", имала je своје велико финале на Школском штанду „Креативног центра" на недавно завршеном Сајму књига у Београду.

Током летњих месеци више од 120 васпитача из скоро 70 предшколских установа широм Србије правило је с децом у вртићима приче у сликама помоћу промотивних коцкица LEGO® Story Starter. Добили смо укупно педесет две приче, које смо помоћу софтвера LEGO® Story Starter Visualizer претворили у кратке стрипове.

 

Жири, који су чинили Љиљана Маринковић, директорка „Креативног центра", Славица Марковић, уредница у „Креативном центру", Ален Пиљак, стручни сарадник за програм LEGO® Education, и Дејан Беговић, извршни директор „Креативног центра", имао је тежак задатак да прегледа све приче и да изабере најбоље међу њима.    

Све приче заиста су биле одличне, а ентузијазам и креативност васпитача и деце били су на високом нивоу, па је жири одлучио да додели пет награда уместо три. Вредне наградеLEGO® Education освојиле су следеће приче:

 

  • 1. награда: КомплетSTORYSTARTERи СофтверSTORYSTARTER VISUALISER

додељује се причи МАЦА ПРЕЉА, ауторке Маја Ђуров-Златков и Драгана Иванов, васпитачи у ПУ „8. септембар" у Димитровграду

 

  • 2. награда: Комплет ЈУНАЦИ ИЗ ИСТОРИЈЕ И БАЈКИ и Комплет основних плоча за градњуLEGO®

Додељују се две друге награде:

а) за причу ЧАРОБНИ ЦВЕТ, ауторка Нада Каран, васпитач у ПУ ДВ „Златно сунце" у Ветернику

б) за причу УНИШТИВАЧИ ШУМА И ВЕШТИЦЕ, ауторка Емина Станковић, васпитач у ПУ „Љубица Вребалов" у Пожаревцу

 

  • 3. награда: Комплет ЉУДИ У ЗАЈЕДНИЦИ и Комплет основних плоча за градњуLEGO®

Додељују се две треће награде:

а) за причу ПРИЧА О БАКИНОМ ШЕШИРУ, ауторка Валерија Амбруш, васпитачица у ПУ „Пчелица" у Апатину

б) за причу ЛЕГЕНДА О ЦВЕТНОМ ОСТРВУ, аутори Милана Ђенадија, васпитач Сања Јанковић, педагог Зорица Илић и деца из средње васпитне групе, ПУ ДВ „Лилипут" у Новом Саду

 

Током новембра посетићемо све награђене предшколске установе и уручити им награде.

За крај године планирамо нову наградну креативну радионицу с коцкицама LEGO® Education, о чему ћемо детаљно и на време обавестити све предшколске установе у Србији.


Предшколски дан на Сајму књига

Штанд "Креативног центра" на којем ће бити изложени сви уџбеници, радни листови и приручници за васпитаче и наставнике налазиће се у Хали 2 (горњи ниво).

Ове године "Креативни центар" је припремио посебан програм за васпитаче и све запослене у предшколским установама - на нашем штанду у Хали 2, у среду, 26. октобра, организујемо Предшколски дан.

Програм:

14:00 Story Starter Visualizer, софтвер у прављењу LEGO®приче

15.00 Гостовање ПУ Чачак, LEGO® Education производи у предшколској установи

16.00 Причамо  LEGO® приче,  свечано проглашење победника конкурса за најбољу причу.

Уколико сте заинтересовани за то да присуствујете некој од LEGO® Education презентација и да сазнате нешто више о овом иновативном програму и његовој употреби у предшколским установама, пријавите се на мејл dejan.begovic@kreativnicentar.rs 


17.00-19.00  Промоција нових приручника за васпитаче и разговор са ауторима: Славицом Чарапић (Корак по корак 5), Верицом Јечменић (Ја могу - корак напред. Музичке активности и визуелни симболи у функцији подстицања развоја деце) и Ружицом Поповић (Деца уче у природи).


Током  промоције све ове приручнике моћи ћете да купите по специјалном попусту од 25%.


Видимо се на Сајму књига!

Видимо се на Сајму књига!

На овогодишњем 61. међународном београдском сајму књига који се одржава од 23. до 30. октобра "Креативни центар"  представиће више од 70 нових и оригиналних издања. 

Годину између два сајма у "Креативном центру" обележиле су бројне нове књиге, на којима смо радили са уверењем да ће наше читаоце поучити новим знањима, оплеменити креативним идејама, али и насмејати, забавити или заинтересовати за нека од важних питања савременог света.

Издања "Креативног центра" можете наћи на наша три штанда:

- Главном штанду, Хала 1 (нова издања, промоције, гостовања писаца);

- Уџбеничком штанду, Хала 2 (радни листови за предшколце, уџбеници и програм LEGO® Education) 

- Штанду за велике попусте, Хала 4 (одабрана издања с посебним попустима и до 80%).Ново! Приручник за наставнике "Школа и животне вештине адолесцената"

Ново! Приручник за наставнике "Школа и животне вештине адолесцената"

Приручник"Школа и животне вештине адолесцената" ауторке Славице Чарапић  намењен је наставницима у средњим школама који током припреме за наставнички позив нису имали прилике да овладају неким знањима из педагогије и психологије. У њему ће пронаћи одговоре на многа питања која се односе на изградњу односа са младима и пружање подршке адолесцентима да науче да комуницирају, решавају проблеме, управљају учењем, доносе одлуке и преузимају одговорност за свој живот. У овом приручнику и родитељи адолсцената могу пронаћи корисне савете.    


Странице << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 >>EEPG


| Copyright © 2008 | Креативни центар | Градиштанска 8, 11120 Београд | (011) 38 20 483 | slavica.markovic@kreativnicentar.rs |