Креативни центар
Вести Предшколски програм Уџбеници Први разред Други разред Трећи разред Четврти разред Пети разред Шести разред Седми разред Осми разред На језицима мањина Помоћни материјал Семинари Припрема за малу матуру Радни уџбеници
Вести

Претходна страна | Следећа страна

Уџбеници "Креативног центра" у најужем избору за европску награду

Уџбеници "Креативног центра" у најужем избору за европску награду

„Математика 2″ уџбеник и радна свеска за други разред основне школе ауторке Весне Рикало, у издању "Креативног центра", једина су издања из Србије која су се нашла у најужем избору за овогодишњу Награду Најбољи европски уџбеник (Best European Learning Materials Award - BELMA).

Награде за најбоље европске уџбенике додељују Франкфуртски сајам књига, Међународна асоцијација за истраживање уџбеника и образовних медија (IARTEM) и Европско удружење издавача уџбеника (EEPG), а свечано проглашење победника традиционално се одржава првог дана Сајма књига у Франкфурту у простору Образовног форума.    

 Овогодишњи Сајам књига у Франкфурту трајаће од 19. до 23. октобра. Подсећамо вас на то да је "Креативни центар" већ пет пута освојио ову награду.Европско удружење издавача уџбеника (EEPG) формирано је 1991. године, када је обухватало 12 издавачких кућа из 12 европских земаља. "Креативни центар" постао је члан овог удружења крајем 2005. године, што је својеврсно признање за резултате постигнуте у продукцији уџбеника током последњих неколико година. Данас ово удружење окупља чланове из 23 европске земље, а све те издавачке куће специјализоване су за издавање уџбеника, образовне литературе за наставнике, додатне школске литературе и других образовних материјала.    


Где можете купити уџбенике „Креативног центра“?

Уџбенике „Креативног центра" можете наручити преко наших сајтова www.kcskola.rs  или www.kcknjizara.rs.

Упутство за куповину наших књига и уџбеника преко сајта погледајте ОВДЕ.

Наручивањем уџбеника преко саjта остварујете попуст од 10% + плаћате поштанске трошкове (200 динара ако плаћате поузећем или 160 динара ако плаћате преко опште или електронске уплатнице или картице).  

Са попустом од 10% уџбенике „Креативног центра" такође можете купити:

 -У Клубу књижари „Креативни центар" у Београду (ТЦ Еуроцентар, Македонска 30/Дечанска 5, 011/ 4076189, радно време: понедељак -петак од 9 h до 21h, суботом од 9 h до 17 h) 

- У просторијама „Креативног центра" у Градиштанској 8 на Звездари (радно време: понедељак - петак од 8 до 16 h) 

Листу књижара широм Србије у којима можете купити уџбенике „Креативног цента", по редовној цени, погледајте OВДЕ.      


„Креативни центар“ на XXX Сабору учитеља Србије

„Креативни центар" учествоваће и ове године на традиционалном Сабору учитеља Србије који се одржава под називом „Унапређивање наставне праксе кроз размену професионалних искустава". Овај скуп ће бити одржан 18. и 19. јуна у Београду и очекује се учешће више од 700 учитеља из целе Србије.

Издања „Креативног центра" биће изложена у недељу 19. јуна у холу Учитељског факултета и сви заинтересовани учитељи моћи ће да их погледају.


Креативна награднa радионицa за васпитаче – причамо LEGO® причу

Креативна награднa радионицa за васпитаче – причамо LEGO® причу

У жељи да се васпитачима омогући да с децом испробају рад с програмом LEGO® Education  и његове ефекте, „Креативни центар“ је почетком маја позвао васпитаче да се укључе у акцију под називом „Креативне наградне радионице – причамо LEGO® причу“.

Током ове акције по два васпитача из једне предшколске установе која се пријаве „Креативном центру“ добиће промо кесице с LEGO® коцкицама са упутством и правилима учешћа. У овој заједничкој акцији васпитачи ће с децом помоћу коцкица правити своје приче, а „Креативни центар“ ће их помоћу софтвера LEGO® Story Visualizer претварати у мале стрип-странице и слати их назад, у вртиће, како би деца, родитељи и васпитачи могли и сами да виде приче након софтверске обраде.

Све приспеле приче оцениће стручни жири, а три првопласиране приче донеће својим предшколским установама LEGO® Education  производе као награду.

 

 Више информација о овој акцији, као и комплетан предшколски каталог LEGO® Education, можете добити ако се обратите на мејл dejan.begovic@kreativnicentar.rs


Креативни центар на скупу Европског удружења издавача уџбеника у Данској

Креативни центар на скупу Европског удружења издавача уџбеника у Данској

Креативни центар један је од учесника скупа Европског удружења издавача уџбеника (EEPG) -  Network Meeting for Decision makers, који се одржава у данском граду Орхусу 12. и 13. маја. На овом састанку издавача посвећеном дигитализацији у образовању учествује више од 15 издавача уџбеника из целе Европе. Домаћин овог састанка је данска издавачка кућа Systime, а посебну презентацију првог дана скупа одржао је Алан Гринберг, чувени стручњак у области дигитализације у образовању, који је говорио о изазовима и приликама у образовном издаваштву.

Креативни центар једина је издавачка кућа у Србији која је чланица Европског удружења издавача уџбеника, организације која више од 20 година окупља издавачеуџбеника како би омогућила размену искустава и информација између чланова ради унапређења квалитета уџбеничког издаваштва у Европи.


Странице << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 >>EEPG


| Copyright © 2008 | Креативни центар | Градиштанска 8, 11120 Београд | (011) 38 20 483 | slavica.markovic@kreativnicentar.rs |