Креативни центар
Вести Предшколски програм Уџбеници Први разред Други разред Трећи разред Четврти разред Пети разред Шести разред Седми разред Осми разред На језицима мањина Помоћни материјал Семинари Припрема за малу матуру Радни уџбеници
Вести

Претходна страна | Следећа страна

Нови примери наставних припрема

На следећим линковима налазе се примери нових припрема "Креативног центра" из српског, математике и природе и друштва за прва четири разреда основне школе. 

 Први разред

Пример припреме из математике - Бројевна права

Пример припреме из српског језика - Гласови и штампана слова Ии и Мм

Други разред

Пример припреме из српског језика - Пас и његова сенка

Пример припреме из математике - Множење и дељење са 2, 4, 5 и 10

Трећи разред

Пример припреме из математике - Цртање круга и кружнице

Пример припреме из природе и друштва - Село некад и сад

Четврти разред

Пример припреме из српског језика - Бајка о дечаку и Месецу

Пример припреме из српског језика - Управни и неуправни говор 

Наше припреме  садрже детаљна упутства за реализацију сваког часа. Нуде и известан број игара које можете искористити као уводне или завршне активности на часу, примере кратких провера знања, известан број прилога којима можете допунити своје планирање и реализацију часа и сл. Свака припрема представља један word документ, што вам омогућава да преузете припреме прилагодите својим потребама и измените их онолико колико вама одговара. Могућност преузимања нових припрема имаће само учитељи који се определе за уџбенике "Креативног центра".


Примери нових наставних припрема – од I до IV разреда

Примери нових наставних припрема – од I до IV разреда

На следећим линковима налазе се примери наставних припрема из српског и математике за прва четири разреда основне школе:

- Припрема - I разред - Бројевна права

- Припрема ­-  II разред - Пас и његова сенка

- Припрема -  III разред - Цртање круга и кружнице

- Припрема -  IV разред - Бајка о дечаку и Месецу

Наше припреме  садрже детаљна упутства за реализацију сваког часа. Нуде и известан број игара које можете искористити као уводне или завршне активности на часу, примере кратких провера знања, известан број прилога којима можете допунити своје планирање и реализацију часа и сл. Свака припрема представља један word документ, што вам омогућава да преузете припреме прилагодите својим потребама и измените их онолико колико вама одговара. Могућност преузимања нових припрема имаће само учитељи који се определе за уџбенике Креативног центра.


Школски каталог од петог до осмог разреда за 2016/2017. годину

Школски каталог од петог до осмог разреда за 2016/2017. годину

Креативни центар је објавио нови школски каталог уџбеникa од петог до осмог разреда, за 2016/2017. годину. Каталог садржи актуелну понуду наших уџбеника, додатних материјала и приручника за наставнике. У  каталогу ћете наћи све информације о новим уџбеницима које је одобрило Министарство просвете, науке и технолошког развоја. 


Нов школски каталог од I до IV разреда за 2016/2017. годину

Нов школски каталог од I до IV разреда за 2016/2017. годину

Креативни центар је објавио нови школски каталог уџбеникa од првог до четвртог разреда, за 2016/2017. годину. Каталог садржи актуелну понуду наших уџбеника, додатних материјала и приручника за наставнике. У  каталогу ћете наћи све информације о новим уџбеницима које је одобрило Министарство просвете, науке и технолошког развоја. 


Нова „Математика за други разред“

Нова „Математика за други разред“

Нов уџбенички комплет за математику за други разред наше ауторке Весне Рикало налази се у актуелној понуди уџбеника за школску 2016/2017. годину. Комплет се састоји од уџбеника и радне свеске.

Ауторка је на модеран и динамичан начин изложила обавезне садржаје и понудила низ новина и активности како би усвајање знања било занимљивo и прилагођено потребама ученика. 

 


Странице << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 >>EEPG


| Copyright © 2008 | Креативни центар | Градиштанска 8, 11120 Београд | (011) 38 20 483 | slavica.markovic@kreativnicentar.rs |