Креативни центар
Вести Предшколски програм Уџбеници Први разред Други разред Трећи разред Четврти разред Пети разред Шести разред Седми разред Осми разред На језицима мањина Помоћни материјал Семинари Припрема за малу матуру Радни уџбеници
Вести

Претходна страна | Следећа страна

Нов уџбенички комплет за физику за осми разред

Нов уџбенички комплет за физику за осми разред

Уџбеничка понуда за школску 2016/2017. годину допуњена је уџбеничким комплетом за физику за осми разред основне школе. Комплет се састоји од уџбеника и збирке питања и задатака с практикумом. Аутори уџбеника и збирке су професори Божидар Николић и Славољуб Митић. Овим уџбеничким комплетом Креативни центар заокружио је своју понуду уџбеника из физике за све разреде основне школе. 


Нов уџбеник за биологију за осми разред

Нов уџбеник за биологију за осми разред

Креативни центар је своју уџбеничку понуду за осми разред обогатио уџбеником из биологије ауторa Тање Станојевић и Снежане Парезановић Ристић. Уџбеник обухвата целокупну наставну грађу предвиђену наставним планом и програмом. Избор и распоред градива у целости су подређени реализацији задатака наставе и у складу су са основним дидактичко-методичким принципима.

 


Промоција приручника „Ја могу - корак напред“

Промоција приручника „Ја могу - корак напред“

Придружите нам се на промоцији приручника Ја могу – корак напред ауторке Верице Јечменић, намењеног свима онима који се баве одрастањем деце у раном узрасту. Промоција ће бити одржана у четвртак 19. новембра у 17:30 h, у  вртићу Света Петка  који је у склопу ПУ Савски венац.

Приручник садржи основне напомене о музичким садржајима и активностима које васпитачи и друге одрасле особе могу да користе у раду с децом, наводи начин на који се ти садржаји примењују у пракси, објашњава улогу визуелних средстава (картица) у процесу учења, као и начин њихове израде. Објашњења и примери примене музичких садржаја и активности односе се на рад са свом децом, уз посебне осврте на рад с децом са сметњама у развоју.

На промоцији ће говорити: 

-Мр Виолета Несторов, логопед 

-Мр Стеван Несторов, дефектолог 

-Др Љиљана Абрамовић Савић, докторка

-Верица Јечменић, ауторка

Ауторка је педагог, ради као васпитач у болници у предшколској установи Савски венац, као и на Клиници за неурологију и психијатрију за децу и омладину и Клиници за рехабилитацију Др Мирослав Зотовић.


Нова радна свеска „Лепо писање“

Нова радна свеска  „Лепо писање“

Нова радна свеска за први разред основне школе „Лепо писање“, намењена раду у оквиру истоименог предмета, стигла је на Сајам књига. Радна свеска обухвата следеће целине: цртање и бојење, учење и писање елемената штампаних и писаних слова, писање и преписивање разноврсних текстова, вежбање и самостално креирање у завршном делу радне свеске.

Ову књигу можете прелистати на нашем сајту www.kcknjizara.rs/?b=C525 , а књигу можете пронаћи у Клубу књижари „Креативни центар“ (ТЦ „Еуроцентар“, Македонска 30 / Дечанска 5, Београд), путем нашег сајта www.kcknjizara.rs , као и у свим боље снабдевеним књижарама широм Србије.


Школски штанд "Креативног центра" на Београдском сајму књига

На предстојећем Београдском сајму књига "Креативни центар" имаће и свој Школски штанд у Хали 2. На овом штанду биће представљен наш програм за школе - уџбеници, радне свеске и друга школска издања намењена ученицима, учитељима и наставницима, док ће на другом делу штанда бити представљен програм LEGO EDUCATION®који обухвата специјално осмишљена школска учила заснована на LEGO® и DUPLO® коцкицама за предшколске установе, основне и средње школе.

Програм LEGO EDUCATION® је новост у нашој понуди, па смо ове године одлучили да га детаљније представимо – у оквиру радионица, у излагањима и на презентацијама које ће бити одржане 28. 10. (среда), 29. 10. (четвртак) и 30. 10. (петак) 2015, у поподневним часовима. Организоваћемо три врсте радионица:

за предшколски узраст – програм Story Starter;

за основну школупрограми Story Starter и More to Math;

за основну и средњу школу – програми МINDSTORM EV3 роботика и такмичење FLL – First LEGO League.

Помоћу ових занимљивих активности желимо да вас упознамо с разноврсним могућностима примене ових програма у редовном раду с децом у вашим установама, као и са изузетно великим користима које се на тај начин остварују у раду. Посебну пажњу посветићемо и FLL (First LEGO League), такмичењу у које се школске такмичарске екипе из Србије укључују у све већем броју. Потрудићемо се да вам представимо неке од школских екипа, а оне ће вам приказати своје умеће у програмирању LEGO робота.

Уколико сте заинтересовани за неку од ових презентација и радионица, молимо вас да се пријавите на: dejan.begovic@kreativnicentar.rs. У мејлу обавезно наведите за коју се од предложених тема пријављујете. Детаљан распоред радионица и презентација са сатницом доставићемо вам неколико дана пре почетка Сајма књига.

На уџбеничком делу штанда имаћете могућност да погледате нашу комплетну понуду уџбеника, радних свезака, допунског школског материјала и приручника за наставнике, као и да разговарате о могућностима коришћења тих издања у свом раду. Свима онима који би желели да нам понуде неке нове идеје и пројекте за унапређивање квалитета наставе наша врата увек су отворена.


Странице << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 >>EEPG


| Copyright © 2008 | Креативни центар | Градиштанска 8, 11120 Београд | (011) 38 20 483 | slavica.markovic@kreativnicentar.rs |