Креативни центар
Вести Предшколски програм Уџбеници Први разред Други разред Трећи разред Четврти разред Пети разред Шести разред Седми разред Осми разред На језицима мањина Помоћни материјал Семинари Припрема за малу матуру Радни уџбеници
Вести

Претходна страна | Следећа страна

Преузмите припреме и планове за школску 2018/2019. годину

Нове наставне припреме, годишње и месечне планове који прате наше нове уџбенике за први и пети разред основне школе можете преузети у делу Приручници и припреме.

У овом делу можете преузети и припреме, годишње и месечне планове за II, III и IV разред основне школе.

На појединачним линковима за сваки разред и предмет налази се фајл у коме се налазе припреме, годишњи план, као и месечни план (без датума), а доступни су месечни планови са датумима по школском календару Србије и Војводине.


Где можете купити уџбенике „Креативног центра“?

Уџбенике „Креативног центра" можете наручити преко сајтова www.kcknjizara.rs(одељак Уџбеници) или www.kcskola.rs

За све онлајн наруџбине у вредности већој од 1800 динара (након обрачуна интернет попуста) достава на територији Србије је БЕСПЛАТНА.

Погледајте упутство за наручивање преко сајта.

Уџбенике, такође можете купити: 
у Клубу књижари „Креативни центар" у Београду - ТЦ  „Еуроцентар" (Македонска 30 / Дечанска 5), радно време: радним данима од 9 h до 21 h, суботом од 9 h до 17 h;
у просторијама „Креативног центра" на Звездари (Градиштанска 8), радно време: од понедељка до петка, од 8 h до 16 h.

Уџбенике „Креативног центра" можете купити и у некој од књижара широм Србије - погледајте списак књижара у којима се продају наши уџбеници. 


Нов приручник за васпитаче и стручне сараднике - Учење кроз праксу у вртићу

Нов приручник за васпитаче и стручне сараднике - Учење кроз праксу у вртићу

Циљ приручника Учење кроз праксу у вртићу. Приручник за рефлексивне практичаре јесте да васпитаче и стручне сараднике подсети, охрабри и упозна с новим приступом који заступа идеју професионалног учења у самој пракси. Овакво учење води остварењу квалитетније (рефлексивне) праксе, односно подразумева учење у реалном контексту.

Ефикасна рефлексивна пракса може се упоредити с компасом. Као што компас помаже при оријентацији, тако и рефлексивна пракса пружа помоћ васпитачима и стручним сарадницима да схвате где се налазе на свом професионалном путу и куда даље желе да иду.

Овај приручник настао је с намером да васпитачима и стручним сарадницима, као професионалцима који реализују различите аспекте предшколског образовања и васпитања, отвори нове могућности, прошири погледе и пружи увиде у досадашњу васпитну праксу и рад с децом.

Приручник садржи четири целине:

1.теоријски део - осврт на појам рефлексије и на најважније сегменте праксе васпитача и стручних сарадника;

2. приказ тока истраживања, с белешкама васпитача и заједничким увидима који из њих произлазе;

3. преглед компетенција васпитача и стручних сарадника, које воде ка рефлексивном практичару;

4. прилоге.    


Додатни материјали "Креативног центра"

И ове године Креативни центар у понуди има бројне додатне материјале за ученике од првог до четвртог разреда, уџбенике за изборне предмете и материјале за пројектну наставу.

Прелистајте наш каталог додатних материјала и упознајте се с нашом овогодишњом понудом.

 Припреме за све предмете, као и комплетне месечне и годишње планове, можете преузети с нашег сајта.

Креативни центар  и ове године учествује на Сабору учитеља Србије, који ће се - под називом Унапређивање наставне праксе кроз размену професионалних искустава - одржати 16. и 17. јуна у холу Учитељског факултета у Београду.

Позивамо вас да посетите наш штанд и упознате се с нашом комплетном уџбеничком понудом, као и бројним додатним материјалима намењеним наставницима и ученицима.


Куповина уџбеника за први и пети разред

Креативни центар припремио је нове уџбенике за први и пети разред основне школе према новим програмима наставе и учења за школску 2018/2019. годину, а којe je одобрило Министарство просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије.

Ови уџбеници постављени су на наш сајт, где можете прегледати део њиховог садржаја, a уколико желите, можете их преко сајта и наручити у претплати тако што ћете направити посебну наруџбину само за њих.

Редовна испорука ових уџбеника почиње од 1. августа, када ћете, осим преко нашег сајта, моћи да их купите и у нашој књижари (ТЦ Еуроцентар, Македонска 30, Београд), као и у књижарама дистрибутера с којима сарађујемо широм Србије.


Странице << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 >>EEPG


| Copyright © 2008 | Креативни центар | Градиштанска 8, 11120 Београд | (011) 38 20 483 | slavica.markovic@kreativnicentar.rs |