Креативни центар
Вести Предшколски програм Уџбеници Први разред Други разред Трећи разред Четврти разред Пети разред Шести разред Седми разред Осми разред На језицима мањина Помоћни материјал Семинари Припрема за малу матуру Радни уџбеници
Вести

Претходна страна | Следећа страна

Уџбеници Креативног центра у пројекту бесплатних уџбеника

Сви заинтересовани могу да погледају детаљне информације о уџбеницима Креативног центра за 1, 2. и 3. pазред за обавезне предмете у пројекту бесплатних уџбеника овде.

Такође, учитеље подсећамо и на уџбенике и приручнике који ће им помоћи у извођењу наставе изборних предмета. Више детаља о томе овде.


Наруџбенице за школску 2011/2012. годину

Школе које желе да наруче уџбенике и приручнике од првог до седмог разреда основне школе за школску 2011/2012. годину могу то да учине помоћу наруџбеница, које се налазе на страници Наруџбеница.

Осим уџбеника, путем наруџбенице за пети, шести и седми разред можете поручити и роман "Мој дека је био трешња", који спада у лектиру за шести разред, "Граматику српског језика за основну школу" Душке Кликовац и "Граматику српског књижевног језика" Живојина Станојчића.


Креативни центар на Зимским сусретима учитеља

Креативни центар ће учествовати на XXVII зимским сусретима учитеља Србије.

Сусрети ће се одржавати од 10 до 18 часова по следећем распореду:

Субота, 22. јануар - Нови Сад, Позориште младих

Субота, 29. јануар - Смедеревска Паланка, свечана сала општине

Субота-недеља, 5-6. фебруар - Београд, Дечји културни центар

Субота, 12. фебруар - Рума, свечана сала ОШ "Душан Јерковић"

Субота, 12. фебруар - Кула, сала општине Кула

Недеља, 13. фебруар - Пожаревац, Центар за културу

Недеља, 13. фебруар - Београд, Дечји културни центар

Субота, 19. фебруар - Лесковац, Народно позориште

Субота, 19. фебруар - Алексинац, Центар за културу

Недеља, 27. фебруар - Крушевац, биоскоп "Крушевац"/хотел "Рубин"

Недеља, 27. фебруар - Параћин, Градско аматерско позориште

Субота, 5. март - Јагодина, ОШ "Горан Остојић"

Субота-недеља, 5-6. март - Крагујевац, Градска дворана "Шумадија"

Субота, 12. март - Ариље, Дом културе

Субота, 12. март - Пријепоље, Дом културе

Субота, 19. март - Лозница, Вуков дом културе

Субота, 19. март - Шабац, Шабачка гимназија.

На изложбеним штандовима Креативног центра све посетиоце зимских сусрета учитеља информисаћемо о:

  • Понуди уџбеника и приручника за школску 2011/2012. годину - о новим издањима одобреним од стране Министарства просвете, као и о уџбеницима који су у припреми
  • Ценама уџбеника, условима продаје и начину наручивања књига.

Учитељи ће моћи детаљно да разгледају уџбенике и радне свеске, приручнике за наставнике, радне материјале за реализацију припремног предшколског програма, књиге из популарне науке, школске атласе и остали допунски материјал за наставу и учење.


Нови одобрени уџбеници Креативног центра

Нови одобрени уџбеници Креативног центра

Министарство просвете одобрило је издавање и употребу нових уџбеника Креативног центра.

То су: "Музичка култура 5", уџбеник за пети разред и приручник; "Ликовна култура 5", уџбеник за пети разред и приручник; "Знам и умем 2", контролне вежбе за математику за други разред; "Математика 7", уџбеник за седми разред, "Математика 7, збирка задатака" за седми разред, "Картографију" и Збирку питања и задатака из физике с практикумом за седми разред.

Решења су раније добили уџбеник и радна свеска "Природа и друштво за трећи разред" аутора Симеона Маринковића и Славице Марковић, уџбеник "Чувари природе за трећи разред" и одговарајући приручник за учитеље аутора Станке Брдар и уџбеник "Чувари природе за четврти разред" аутора Станке Брдар и одговарајући приручник аутора Снежане Грбић.

Завирите у нове уџбенике:


Креативни центар на семинару за наставнике српског језика и књижевности

На 52. републичком зимском семинару за наставнике и професоре српског језика и књижевности, који се одржава од 13. до 15. јануара на Филолошком факултету у Београду, учествоваће и аутори Креативног центра.

У четвртак, 13. јануара у 10.45, предавање под називом "Граматичка мисао XX века" одржаће проф. др Живојин Станојчић, аутор "Граматике српског књижевног језика".

У петак, 14. јануара, у раду по секцијама од 14 до 16 часова, предавање под називом "Коришћење уџбеника у настави српског језика и књижевности" одржаће проф. др Симеон Маринковић, уредник у Креативном центру.


Странице << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 >>EEPG


| Copyright © 2008 | Креативни центар | Градиштанска 8, 11120 Београд | (011) 38 20 483 | slavica.markovic@kreativnicentar.rs |