Креативни центар
Вести Предшколски програм Уџбеници Први разред Други разред Трећи разред Четврти разред Пети разред Шести разред Седми разред Осми разред На језицима мањина Помоћни материјал Семинари Припрема за малу матуру Радни уџбеници
Вести

Претходна страна | Следећа страна

Нове припреме и планови по новом програму за први и пети разред

У складу с новим програмима за први и пети разред основне школе припремили смо детаљно разрађене наставне припреме са уграђеним образовним стандардима и исходима, као и месечне и годишње оперативне планове.

Нове планове и припреме можете преузети у делу Приручници и припреме.


Нови уџбеници "Креативног центра" за пети разред основне школе

Прелистајте нове уџбенике "Креативног центра" за пети разред основне школе:

- Читанка

- Српски језик

- Математика - уџбеник

- Математика - збирка задатака

- Музичка култура

- Ликовна култура

- Географија


Нови уџбеници "Креативног центра" за први разред основне школе

Прелистајте нове уџбенике "Креативног центра" за први разред основне школе:

- Буквар

- Читанка 1

- Математика 1- уџбеник

- Математика 1- радна свеска

- Свет око нас 1 - уџбеник

- Свет око нас 1- радна свеска

- Ликовна култура 1

- Музичка култура 1

- Почетница - Шта све деца знају

Почетница - Чудна ми чуда

- Почетница -Пишем, пишем

- Почетница - Причам ти причу


Цене за нове уџбенике за први и пети разред по новом програму

Школе које желе да наруче уџбенике и приручнике Креативног центра за школску 2018/2019. годину могу то да учине помоћу наруџбенице.

Преузмите наруџбеницу за уџбенике и приручнике Креативног центра по новом програму за школску 2018/2019. годину овде:

  • за први разред download
  • за пети разред download

Представљен пројекат "Развој дигиталних материјала за основну школу"

Представљен пројекат "Развој дигиталних материјала за основну школу"

Данас је у Медија центру представљен пројекат „Развој дигиталних материјала за основну школу" који „Креативни центар" спроводи у сарадњи са експертима из Института за психологију уз подршку организације  „Хелветас Србија". У оквиру пројекта управо почиње тестирање дигиталних материјала „Креативног центра" намењених ученицима млађих разреда основне школе.

Имајући у виду да је концепт електронског учења и развијања дигиталних материјала релативно нов у Србији, овај пројекат је од великог значаја зато што омогућава сарадњу експерата и издавача, која је веома важна како би дигитални материјали за ученике били подршка смисленој провери знања и како би омогућили ефикасно учење. 

Овим пројектом је омогућено студентима образовног модула с Филозофског факултета да прођу тренинг из области психолошких знања у вези с класичним и електронским уџбеницима, што су им омогућили експерти из Института, и да након тога обаве праксу у „Креативном центру" и оспособе се да активно учествују у креирању дигиталних материјала, као и да у завршној фази израде, са експертима Института, спроведу истраживање којим ће проверити квалитет, а пре свега искуства ученика у раду с развијеним дигиталним садржајима.

 На конференцији су говорили Др Ивана Степановић Илић, директорка Института за психологију, Љиљана Маринковић, директорка издавачке куће „Креативни центар",  Мартин Диетз, руководилац организације „Хелветас Србија" и Милица Симић, студенткиња, учесница у пројекту.    


Странице << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 >>EEPG


| Copyright © 2008 | Креативни центар | Градиштанска 8, 11120 Београд | (011) 38 20 483 | slavica.markovic@kreativnicentar.rs |