Креативни центар
Вести Предшколски програм Уџбеници Први разред Други разред Трећи разред Четврти разред Пети разред Шести разред Седми разред Осми разред На језицима мањина Помоћни материјал Семинари Припрема за малу матуру Радни уџбеници
Вести

Претходна страна | Следећа страна

Нов Предшколски каталог

Стигао је нов предшколски каталог "Креативног центра"!

Прелистајте  каталог и упознајте се са актуелном понудом радних листова за све васпитне групе,  с бројним додатним материјалима за рад, као и с новим приручницима намењеним васпитачима и родитељима.

Свака вртићка група која се определи за радне листове „Креативног центра" добиће на поклон висиномер с јунацима наше едиције „Школице" и један постер „Јабука" или „Крушка" за сваку вртићку групу.

Скрећемо пажњу и на едицију „Забавни свет геометрије" која је освојила награду Најбољи европски уџбеник у категорији материјала за предшколце на Франкфуртском сајму књига 2017. године.

Подсећамо вас и на „Весели вртић", најпродаваније радне листове за предшколце у 2017/2018. години, као и на издање популарних радних свезака „Пролеће - лето" и „Јесен - зима" у боји.

Што се васпитача тиче, поред популарне едиције приручника за васпитаче „Корак по корак", подсећамо и на два приручника која могу бити значајна подршка васпитачима и родитељима у  темељној припреми деце за полазак у школу:  „Предшколац у свету математике", приручник чији се аутори баве правилним и постепеним развијањем основних  математичких појмова код деце, као и на нов приручник „Од гласа до слова", намењен онима који се  баве децом у процесу развијања предвештина читања и писања.

Ту је и приричник „Цртам, шарам и рукама стварам", који нуди бројне идеје за организовање графичко-ликовних игара и активности с децом јасленог узраста.  


Нове припреме и планови по новом програму за први и пети разред

У складу с новим програмима за први и пети разред основне школе припремили смо детаљно разрађене наставне припреме са уграђеним образовним стандардима и исходима, као и месечне и годишње оперативне планове.

Нове планове и припреме можете преузети у делу Приручници и припреме.


Нови уџбеници "Креативног центра" за пети разред основне школе

Прелистајте нове уџбенике "Креативног центра" за пети разред основне школе:

- Читанка

- Српски језик

- Математика - уџбеник

- Математика - збирка задатака

- Музичка култура

- Ликовна култура

- Географија


Нови уџбеници "Креативног центра" за први разред основне школе

Прелистајте нове уџбенике "Креативног центра" за први разред основне школе:

- Буквар

- Читанка 1

- Математика 1- уџбеник

- Математика 1- радна свеска

- Свет око нас 1 - уџбеник

- Свет око нас 1- радна свеска

- Ликовна култура 1

- Музичка култура 1

- Почетница - Шта све деца знају

Почетница - Чудна ми чуда

- Почетница -Пишем, пишем

- Почетница - Причам ти причу


Цене за нове уџбенике за први и пети разред по новом програму

Школе које желе да наруче уџбенике и приручнике Креативног центра за школску 2018/2019. годину могу то да учине помоћу наруџбенице.

Преузмите наруџбеницу за уџбенике и приручнике Креативног центра по новом програму за школску 2018/2019. годину овде:

  • за први разред download
  • за пети разред download

Странице << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 >>EEPG


| Copyright © 2008 | Креативни центар | Градиштанска 8, 11120 Београд | (011) 38 20 483 | slavica.markovic@kreativnicentar.rs |