Креативни центар
Вести Предшколски програм Уџбеници Први разред Други разред Трећи разред Четврти разред Пети разред Шести разред Седми разред Осми разред На језицима мањина Помоћни материјал Семинари Припрема за малу матуру Радни уџбеници
Вести

Претходна страна | Следећа страна

Креативни центар на сајму у Франкфурту

Од 15. до 19. октобра одржан је 60. сајам књига у Франкфурту. Издавачка кућа Креативни центар наступила је ове године трећи пут самостално на овом престижном сајму књига. На тој најстаријој издавачкој манифестацији на свету, која постоји још од 1949, учествовало је преко седам хиљада излагача.

На овом сајму Креативни центар имао је сопствени штанд. Првог дана сајма у Франкфурту, на штанду Европског удружења издавача уџбеника додељене су и награде за најбоље уџбенике за основну и средњу школу. Ове године на такмичењу је учествовао и Креативни центар са уџбеником "Математика за пети разред основне школе".


Награда "Невен" издању Креативног центра

Организација Пријатељи деце Србије доделила је награду "Невен" за 2007. годину Томиславу Сенћанском за књигу "Чудеса електрицитета" у издању Креативног центра у категорији најбоље књиге намењене деци из области Популарна наука.

Жири је радио у саставу Ана Пешикан, председница, Василије Радикић и Весна Ћоровић-Бутрић. Награда је додељена 9. октобра у Скупштини града Београда.


Акција: Креативни центар и у вашој библиотеци

Акција: Креативни центар и у вашој библиотеци

Велики број школа жели да у својим библиотекама организује изложбе књига и сусрете с писцима Јасминком Петровић и Дејаном Алексићем.

Са задовољством вас обавештавамо да смо од почетка прошле године, када смо отпочели са акцијом промотивних изложби и промоција наших аутора, до завршетка ове школске године посетили преко 100 школа и библиотека широм Србије. Посебно бисмо истакли гостовања наше ауторке Јасминке Петровић у више од десет школа у Шведској, Мађарској, Грчкој и Аустрији. Циљ акције јесте представљање књига (одржавање промотивних изложби) по школама и библиотекама како бисмо на најбољи могући начин приближили књигу деци, али и наставном особљу. Креативни центар је, у знак захвалности, поклонио одређен број књига школама и библиотекама у којима су изложбе одржане.

Уз промотивне изложбе, Креативни центар је, у сарадњи са школама, библиотекама и другим институцијама, организовао и промотивне сусрете с нашим популарним ауторима: Јасминком Петровић, Дејаном Алексићем, Виолетом Бабић, Драгољубом Љубичићем Мићком, Невеном Ловричевић. Приликом тих сусрета деца су показала изузетно велико интересовање како за књиге тако и за активно учествовање у разговорима са ауторима.

Уколико и ви желите да се у вашој школи организују овакве промоције, позивамо вас да се јавите нашим колегама Драгославу Пауновићу, менаџеру продаје, и Милану Стојиљковићу, представнику продаје, на телефоне: 011 / 3820 483, 3820 464, 2440 659, или на e-mail: akcije@kreativnicentar.rs.


Добро дошли на нашу нову Интернет страницу

Ова Интернет страница биће посвећена предшколском и школском програму Креативног центра, као и свим издањима који могу помоћи родитељима, учитељима, наставницима и ђацима у процесу учења.


Странице << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 >>EEPG


| Copyright © 2008 | Креативни центар | Градиштанска 8, 11120 Београд | (011) 38 20 483 | slavica.markovic@kreativnicentar.rs |