Креативни центар
Вести Предшколски програм Уџбеници Први разред Други разред Трећи разред Четврти разред Пети разред Шести разред Седми разред Осми разред На језицима мањина Помоћни материјал Семинари Припрема за малу матуру Радни уџбеници
Вести

Претходна страна | Следећа страна

Награда Најбољи европски уџбеник за Забавни свет геометрије

Издавачка кућа "Креативни центар" освојила је на овогодишњем Франкфуртском сајму књига (11-15. октобар) награду Најбољи европски уџбеник (Best European Learning Material Award - BELMA) за књиге из едиције "Забавни свет геометрије", намењене предшколцима (Играмо се линијамаИграмо се облицима и Слагалице), ауторки Милене Радовановић, Миље Радовановић и Мирјане Радовановић,са илустрацијама Бориса Кузмановића

Награде за најбоље европске уџбенике додељују Франкфуртски сајам књига, Међународна асоцијација за истраживање уџбеника и образовних медија  и Европско удружење издавача уџбеника , а свечано проглашење победника традиционално се одржава првог дана Франкфуртског сајма књига.

За награду могу да конкуришу сви европски издавачи уџбеника, а материјале процењује независан жири састављен од осам до десет чланова, стручњака за образовну литературу, који познају различите европске језике и различите образовне сиситеме.

"Креативни центар" и ове године, дванаести пут заредом, самостално наступа на Франкфуртском сајму књига, који се одржава од 11. до 15. октобра 2017, а страним издавачима представља и нуди десетине својих наслова намењених деци и родитељима. 

Подсећамо и на то да је "Креативни центар" већ освајао награде за најбољи европски уџбеник на овом конкурсу:

- 2014. године - за издање ВЕСЕЛИ ВРТИЋ аутора Симеона Маринковића и Славице Марковић у категорији предшколских уџбеника;

- 2013. године - за издање ЛИКОВНО ЗА ПРЕДШКОЛЦЕ ауторке Мирјане Живковић у категорији предшколских уџбеника;

- за издање ПРИРОДА И ДРУШТВО ЗА ТРЕЋИ РАЗРЕД ОСНОВНЕ ШКОЛЕ (уџбенички комплет) аутора Симеона Маринковића и Славице Марковић у категорији уџбеника за млађе разреде основне школе;

- 2012. године - за издања МАТЕМАТИКА КАО ИГРА 1 и 2 аутора Бранке и Мирка Дејића у категорији предшколских уџбеника;

- 2007. године - за издање МУЗИЧКА КУЛТУРА ЗА ТРЕЋИ РАЗРЕД ОСНОВНЕ ШКОЛЕ аутора Владице Илића у категорији уџбеника за млађе разреде основне школе.


Ново! Збирка задатака за завршни испит из географије

Ново! Збирка задатака за завршни испит из географије

У нашој едицији "Вежбам за малу матуру" објављена је нова збирка - "Географија - збирка задатака за завршни испит".

У збирци се налази 250 задатака који су кључни за разумевање школског градива из географије. Задаци су подељени у четири области: Географске вештине, Физичка географија, Друштвена географија и Регионална географија. У оквиру сваке области задаци су подељени у три нивоа постигнућа: основни, средњи и напредни. Поред сваког задатка налази се симбол који означава ниво постигнућа. На крају збирке налазе се решења свих задатака. Уз свако решење наведена је шифра стандарда који обухвата тај задатак, а после решења дата је листа свих стандарда.

У едицији "Вежбам за малу матуру" до сада су објављене збирке за завршни испит из српског језика, математике, физике, хемије, биологије и географије.    


Нови месечни оперативни планови за школску 2017/2018. годину

Од данас са школског сајта „Креативног центра" (у одељку Приручници и припреме) можете преузети нове месечне оперативне планове за школску 2017/2018. годину. Са нашег сајта можете преузети и нове оперативне планове за школску 2017/2018. годину по календару наставе у Војводини.

Подсећамо вас да на сајту „Креативног центра" можете наћи и детаљно разрађене наставне припреме са уграђеним образовним стандардима и преузети их.


Уџбеници „Креативног центра“ испред Општине Звездара

Удружење издавача уџбеника Србије и Градска општина Звездара организују манифестацију У СУСРЕТ ШКОЛСКОЈ ГОДИНИ.

У оквиру ове манифестације на једном месту моћи ћете да купите уџбенике свих издавача чланова Удружења („Креативни центар", „Герундијум", „Дата статус", „Едука", „Klett", „Математископ", „Нови логос", „Публик практикум", „Пчелица", „Фреска", „Хол нет").

Манифестација У СУСРЕТ ШКОЛСКОЈ ГОДИНИ  биће одржана од 21. 8. до 10. 9. 2017. на тргу испред Општине Звездара и УК „Вук Караџић".


Где можете купити уџбенике „Креативног центра“

Где можете купити уџбенике „Креативног центра“

Уџбенике „Креативног центра" можете наручити сa интернет попустом од 10% преко сајтова www.kcknjizara.rs (одељак Уџбеници) или www.kcskola.rs.

За све онлајн наруџбине у вредности већој од 1800 динара (након обрачуна интернет попуста) достава на територији Србије је БЕСПЛАТНА.

Погледајте упутство за наручивање преко сајта.

Уџбенике, такође с попустом од 10%, можете купити: 
- у Клубу књижари „Креативни центар" у Београду - ТЦ  „Еуроцентар" (Македонска 30 / Дечанска 5), радно време: радним данима од 9 h до 21 h, суботом од 9 h до 17 h;
- у просторијама „Креативног центра" на Звездари (Градиштанска 8), радно време: од понедељка до петка, од 8 h до 16 h.

По редовним ценама уџбенике „Креативног центра" можете купити и у некој од књижара широм Србије - погледајте списак књижара.


Странице << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 >>EEPG


| Copyright © 2008 | Креативни центар | Градиштанска 8, 11120 Београд | (011) 38 20 483 | slavica.markovic@kreativnicentar.rs |