Креативни центар
Вести Предшколски програм Уџбеници Први разред Други разред Трећи разред Четврти разред Пети разред Шести разред Седми разред Осми разред На језицима мањина Помоћни материјал Семинари Припрема за малу матуру Радни уџбеници
Вести

Претходна страна | Следећа страна

Ново! Збирка задатака за завршни испит из географије

Ново! Збирка задатака за завршни испит из географије

У нашој едицији "Вежбам за малу матуру" објављена је нова збирка - "Географија - збирка задатака за завршни испит".

У збирци се налази 250 задатака који су кључни за разумевање школског градива из географије. Задаци су подељени у четири области: Географске вештине, Физичка географија, Друштвена географија и Регионална географија. У оквиру сваке области задаци су подељени у три нивоа постигнућа: основни, средњи и напредни. Поред сваког задатка налази се симбол који означава ниво постигнућа. На крају збирке налазе се решења свих задатака. Уз свако решење наведена је шифра стандарда који обухвата тај задатак, а после решења дата је листа свих стандарда.

У едицији "Вежбам за малу матуру" до сада су објављене збирке за завршни испит из српског језика, математике, физике, хемије, биологије и географије.    


Нови месечни оперативни планови за школску 2017/2018. годину

Од данас са школског сајта „Креативног центра" (у одељку Приручници и припреме) можете преузети нове месечне оперативне планове за школску 2017/2018. годину. Са нашег сајта можете преузети и нове оперативне планове за школску 2017/2018. годину по календару наставе у Војводини.

Подсећамо вас да на сајту „Креативног центра" можете наћи и детаљно разрађене наставне припреме са уграђеним образовним стандардима и преузети их.


Уџбеници „Креативног центра“ испред Општине Звездара

Удружење издавача уџбеника Србије и Градска општина Звездара организују манифестацију У СУСРЕТ ШКОЛСКОЈ ГОДИНИ.

У оквиру ове манифестације на једном месту моћи ћете да купите уџбенике свих издавача чланова Удружења („Креативни центар", „Герундијум", „Дата статус", „Едука", „Klett", „Математископ", „Нови логос", „Публик практикум", „Пчелица", „Фреска", „Хол нет").

Манифестација У СУСРЕТ ШКОЛСКОЈ ГОДИНИ  биће одржана од 21. 8. до 10. 9. 2017. на тргу испред Општине Звездара и УК „Вук Караџић".


Где можете купити уџбенике „Креативног центра“

Где можете купити уџбенике „Креативног центра“

Уџбенике „Креативног центра" можете наручити сa интернет попустом од 10% преко сајтова www.kcknjizara.rs (одељак Уџбеници) или www.kcskola.rs.

За све онлајн наруџбине у вредности већој од 1800 динара (након обрачуна интернет попуста) достава на територији Србије је БЕСПЛАТНА.

Погледајте упутство за наручивање преко сајта.

Уџбенике, такође с попустом од 10%, можете купити: 
- у Клубу књижари „Креативни центар" у Београду - ТЦ  „Еуроцентар" (Македонска 30 / Дечанска 5), радно време: радним данима од 9 h до 21 h, суботом од 9 h до 17 h;
- у просторијама „Креативног центра" на Звездари (Градиштанска 8), радно време: од понедељка до петка, од 8 h до 16 h.

По редовним ценама уџбенике „Креативног центра" можете купити и у некој од књижара широм Србије - погледајте списак књижара.


НОВО! Приручник за васпитаче - Цртам, шарам и рукама стварам

НОВО! Приручник за васпитаче  - Цртам, шарам и рукама стварам

Приручник "Цртам, шарам и рукама стварам" нуди бројне идеје за организовање графичко-ликовних активности с децом у јасленом узрасту. У њему је описан начин примене ликовних техника, уз посебне напомене за васпитаче и предлоге за то како могу да излажу готове продукте активности. Приручник је намењен медицинским сестрама васпитачима, али и родитељима и свима онима који се баве децом у овом узрасту.    

У овом приручнику покривене су бројне теме и ликовне технике, од најједноставнијих, попут цртања оловком и дрвеним бојицама, преко приказа техника отискивања и колажа, до рада с природним и неструктурираним материјалима. Активности су приказане поступно: од уводног дела, у којем се деци на разумљив начин приближава и описује тема којом ће се бавити, преко главног дела, где је описан начин примене ликовних техника, па до завршног дела, с посебним напоменама и предлозима за то како могу да се излажу готови продукти активности.  

Овај приручник можете пронаћи на нашем сајту, у Клубу књижари "Креативни центар" у Београду (ТЦ "Еуроцентар", Дечанска 5 /Македонска 30), као и у свим боље снабдевеним књижарама широм Србије.       


Странице << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 >>EEPG


| Copyright © 2008 | Креативни центар | Градиштанска 8, 11120 Београд | (011) 38 20 483 | slavica.markovic@kreativnicentar.rs |