Креативни центар
Вести Предшколски програм Уџбеници Први разред Други разред Трећи разред Четврти разред Пети разред Шести разред Седми разред Осми разред На језицима мањина Помоћни материјал Семинари Припрема за малу матуру Радни уџбеници
Вести

Претходна страна | Следећа страна

Креативна наградна радионица за васпитаче – Причамо LEGO® бајке

Креативна наградна радионица за васпитаче – Причамо LEGO® бајке

Другу годину заредом Креативни центар организује LEGO® Education креативну наградну радионицу за васпитаче . Ове године тема радионице је Причамо LEGO® бајке, а поред предшколаца, овога пута ћемо укључити и одређен број учитеља и ученика првог разреда.

Пропозиције су следеће: Из сваке установе могу да нам се пријаве по два васпитача или учитеља првог разреда и они ће добити материјал потребан за прављење LEGO бајке. Поред промотивне бесплатне кесице с LEGO® коцкицама и мини-фигурама, сви учесници добиће детаљне инструкције за коришћење бесплатног софтвера StoryVisualizer, помоћу којег сваки учесник може текст и фотографије сцена из своје LEGO bajke да обликује у форми стрипа. Најкреативнији ће добити вредне награде - сетове LEGO® Education.

Рок за слање бајки је 30. октобар 2017. године, а сви заинтересовани за учешће у овој наградној креативној радионици, као и они који желе додатне информације о предшколском програму LEGO® Education, могу се јавити на мејл dejan.begovic@kreativnicentar.rs

Пропозиције су следеће: Из сваке установе могу да нам се пријаве по два васпитача или учитеља првог разреда и они ће добити материјал потребан за прављење LEGO бајке. Поред промотивне бесплатне кесице с LEGO® коцкицама и мини-фигурама, сви учесници добиће детаљне инструкције за коришћење бесплатног софтвера StoryVisualizer, помоћу којег сваки учесник може текст и фотографије сцена из своје LEGO bajke да обликује у форми стрипа. Најкреативнији ће добити вредне награде - сетове LEGO® Education.

Рок за слање бајки је 30. октобар 2017. године, а сви заинтересовани за учешће у овој наградној креативној радионици, као и они који желе додатне информације о предшколском програму LEGO® Education, могу се јавити на мејл dejan.begovic@kreativnicentar.rs


Нов предшколски каталог

Нов предшколски каталог

Стигао је нов предшколски каталог!

Упознајте се с актуелном понудом радних листова за све васпитне групе. Из нашег богатог радног материјала за припремну групу издвајамо „Весели вртић", најпродаваније радне листове за предшколце у 2016/2017. години, као и ново издање популарних радних свезака „Пролеће Лето" и „Јесен Зима" - овога пута у боји.

Из каталога сазнајте нешто више о бројним додатним материјалима за рад , као и о новим приручницима намењеним васпитачима и родитељима. Из разноврсне понуде издвајамо приручник „Корак по корак 5 - Припрема деце за полазак у школу", нов наслов из нашег чувеног серијала „Корак по корак".  Скрећемо пажњу на још два нова приручника која могу бити значајна подршка васпитачима и родитељима у  темељној припреми деце за полазак у школу:  „Предшколац у свету математике", приручник чији се аутори баве правилним и постепеним развијањем основних  математичких појмова код деце, као и на нов приручник „Од гласа до слова", намењен онима који се  баве децом у процесу развијања предвештина читања и писања.    


Акција за библиотеке - Најбоље књиге за најбоље ђаке

У жељи да и ове године обележимо Светски дан дечје књиге (2. април) и Светски дан књиге и ауторских права (23. април), одлучили смо да овог пролећа организујемо специјалну продајну акцију за све библиотеке у Републици Србији под називом НАЈБОЉЕ КЊИГЕ ЗА НАЈБОЉЕ ЂАКЕ.

Ова понуда важи само за библиотеке и хуманитарне организације у периоду од 15. априла до 15. јуна 2017. године. Искористите ову јединствену прилику да обогатите књижне фондове својих библиотека или да набавите одличне књиге којима ћете наградити успешне ђаке.

Погледајте нашу понуду Најбоље књиге за најбоље ђаке.    


Ново! Хемија - збирка задатака за завршни испит

Ново! Хемија - збирка задатака за завршни испит

У новој збирци из едиције "Вежбам за малу матуру" налази се 250 задатака који су кључни за разумевање школског градива из хемије. Задаци су подељени у пет области и дати на три нивоа постигнућа. На крају збирке налазе се решења свих задатака, а уз свако решење наведена је шифра стандарда који обухвата тај задатак.

Збирке из едиције "Вежбам за малу матуру" помоћи ће ученицимада обнове појмове кључне за разумевање градива, да унапреде знање и да се максимално успешно припреме за полагање мале матуре.    


Промоција роботике и програмирања на "ИТ каравану"

Промоција роботике и програмирања на "ИТ каравану"

„ИТ караван" пројекат је Министарства трговине, туризма и телекомуникација који се другу годину заредом одржава у тринаест градова широм Србије. У оквиру овог пројекта ученици основних школа едукују се о безбедносним ризицима на интернету, као и о правилима безбедног коришћења интернета, употреби информационо-комуникацијских технологија у образовању, уз промоцију роботике и програмирања.

Школама које учествују у овом пројекту Министарство трговине, туризма и телекомуникација донирало је LEGO Education роботе (LEGO Mindstorm Ev3), који ће ђацима служити као учила за савладавање основа роботике и програмирања.

Mindstorm® EV3  робот заснива се на једноставној роботској технологији и даје одлична решења за подучавање  подстиче међусобну сарадњу ученика и стимулише учење на основу реалног решавања проблема.

Програм LEGO® Education смислили су стручњаци компаније LEGO® као подршку професионалцима који раде с децом у предшколским установама, основним и средњим школама.

Креативни центар је једини овлашћени увозник програма LEGO® Education за Србију.


Странице << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 >>EEPG


| Copyright © 2008 | Креативни центар | Градиштанска 8, 11120 Београд | (011) 38 20 483 | slavica.markovic@kreativnicentar.rs |