Креативни центар
Вести Предшколски програм Уџбеници Први разред Други разред Трећи разред Четврти разред Пети разред Шести разред Седми разред Осми разред На језицима мањина Помоћни материјал Семинари Припрема за малу матуру Радни уџбеници
Вести

Претходна страна | Следећа страна

Где можете купити уџбенике „Креативног центра“

Где можете купити уџбенике „Креативног центра“

Уџбенике „Креативног центра" можете наручити сa интернет попустом од 10% преко сајтова www.kcknjizara.rs (одељак Уџбеници) или www.kcskola.rs.

За све онлајн наруџбине у вредности већој од 1800 динара (након обрачуна интернет попуста) достава на територији Србије је БЕСПЛАТНА.

Погледајте упутство за наручивање преко сајта.

Уџбенике, такође с попустом од 10%, можете купити: 
- у Клубу књижари „Креативни центар" у Београду - ТЦ  „Еуроцентар" (Македонска 30 / Дечанска 5), радно време: радним данима од 9 h до 21 h, суботом од 9 h до 17 h;
- у просторијама „Креативног центра" на Звездари (Градиштанска 8), радно време: од понедељка до петка, од 8 h до 16 h.

По редовним ценама уџбенике „Креативног центра" можете купити и у некој од књижара широм Србије - погледајте списак књижара.


НОВО! Приручник за васпитаче - Цртам, шарам и рукама стварам

НОВО! Приручник за васпитаче  - Цртам, шарам и рукама стварам

Приручник "Цртам, шарам и рукама стварам" нуди бројне идеје за организовање графичко-ликовних активности с децом у јасленом узрасту. У њему је описан начин примене ликовних техника, уз посебне напомене за васпитаче и предлоге за то како могу да излажу готове продукте активности. Приручник је намењен медицинским сестрама васпитачима, али и родитељима и свима онима који се баве децом у овом узрасту.    

У овом приручнику покривене су бројне теме и ликовне технике, од најједноставнијих, попут цртања оловком и дрвеним бојицама, преко приказа техника отискивања и колажа, до рада с природним и неструктурираним материјалима. Активности су приказане поступно: од уводног дела, у којем се деци на разумљив начин приближава и описује тема којом ће се бавити, преко главног дела, где је описан начин примене ликовних техника, па до завршног дела, с посебним напоменама и предлозима за то како могу да се излажу готови продукти активности.  

Овај приручник можете пронаћи на нашем сајту, у Клубу књижари "Креативни центар" у Београду (ТЦ "Еуроцентар", Дечанска 5 /Македонска 30), као и у свим боље снабдевеним књижарама широм Србије.       


Креативна наградна радионица за васпитаче – Причамо LEGO® бајке

Креативна наградна радионица за васпитаче – Причамо LEGO® бајке

Другу годину заредом Креативни центар организује LEGO® Education креативну наградну радионицу за васпитаче . Ове године тема радионице је Причамо LEGO® бајке, а поред предшколаца, овога пута ћемо укључити и одређен број учитеља и ученика првог разреда.

Пропозиције су следеће: Из сваке установе могу да нам се пријаве по два васпитача или учитеља првог разреда и они ће добити материјал потребан за прављење LEGO бајке. Поред промотивне бесплатне кесице с LEGO® коцкицама и мини-фигурама, сви учесници добиће детаљне инструкције за коришћење бесплатног софтвера StoryVisualizer, помоћу којег сваки учесник може текст и фотографије сцена из своје LEGO bajke да обликује у форми стрипа. Најкреативнији ће добити вредне награде - сетове LEGO® Education.

Рок за слање бајки је 30. октобар 2017. године, а сви заинтересовани за учешће у овој наградној креативној радионици, као и они који желе додатне информације о предшколском програму LEGO® Education, могу се јавити на мејл dejan.begovic@kreativnicentar.rs

Пропозиције су следеће: Из сваке установе могу да нам се пријаве по два васпитача или учитеља првог разреда и они ће добити материјал потребан за прављење LEGO бајке. Поред промотивне бесплатне кесице с LEGO® коцкицама и мини-фигурама, сви учесници добиће детаљне инструкције за коришћење бесплатног софтвера StoryVisualizer, помоћу којег сваки учесник може текст и фотографије сцена из своје LEGO bajke да обликује у форми стрипа. Најкреативнији ће добити вредне награде - сетове LEGO® Education.

Рок за слање бајки је 30. октобар 2017. године, а сви заинтересовани за учешће у овој наградној креативној радионици, као и они који желе додатне информације о предшколском програму LEGO® Education, могу се јавити на мејл dejan.begovic@kreativnicentar.rs


Нов предшколски каталог

Нов предшколски каталог

Стигао је нов предшколски каталог!

Упознајте се с актуелном понудом радних листова за све васпитне групе. Из нашег богатог радног материјала за припремну групу издвајамо „Весели вртић", најпродаваније радне листове за предшколце у 2016/2017. години, као и ново издање популарних радних свезака „Пролеће Лето" и „Јесен Зима" - овога пута у боји.

Из каталога сазнајте нешто више о бројним додатним материјалима за рад , као и о новим приручницима намењеним васпитачима и родитељима. Из разноврсне понуде издвајамо приручник „Корак по корак 5 - Припрема деце за полазак у школу", нов наслов из нашег чувеног серијала „Корак по корак".  Скрећемо пажњу на још два нова приручника која могу бити значајна подршка васпитачима и родитељима у  темељној припреми деце за полазак у школу:  „Предшколац у свету математике", приручник чији се аутори баве правилним и постепеним развијањем основних  математичких појмова код деце, као и на нов приручник „Од гласа до слова", намењен онима који се  баве децом у процесу развијања предвештина читања и писања.    


Акција за библиотеке - Најбоље књиге за најбоље ђаке

У жељи да и ове године обележимо Светски дан дечје књиге (2. април) и Светски дан књиге и ауторских права (23. април), одлучили смо да овог пролећа организујемо специјалну продајну акцију за све библиотеке у Републици Србији под називом НАЈБОЉЕ КЊИГЕ ЗА НАЈБОЉЕ ЂАКЕ.

Ова понуда важи само за библиотеке и хуманитарне организације у периоду од 15. априла до 15. јуна 2017. године. Искористите ову јединствену прилику да обогатите књижне фондове својих библиотека или да набавите одличне књиге којима ћете наградити успешне ђаке.

Погледајте нашу понуду Најбоље књиге за најбоље ђаке.    


Странице << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 >>EEPG


| Copyright © 2008 | Креативни центар | Градиштанска 8, 11120 Београд | (011) 38 20 483 | slavica.markovic@kreativnicentar.rs |