Креативни центар
Вести Предшколски програм Уџбеници Први разред Други разред Трећи разред Четврти разред Пети разред Шести разред Седми разред Осми разред На језицима мањина Помоћни материјал Семинари Припрема за малу матуру Радни уџбеници
Вести

Претходна страна | Следећа страна

"Креативни центар" у вртићу "Трешњобер"

"Креативни центар" у вртићу "Трешњобер"

У оквиру месеца књиге представници "Креативног центра" посетили су врачарски огранак ПУ "Трешњобер" и са децом разговарали о читању и књигама.

ПР менаџер "Креативног центра" Јелена Драгојловић малишанима је прочитала сликовницу "Шта је НОВО сазнала бубамара мала" познате британске ауторке Џулије Доналдсон.

Захваљујемо се Трешњоберцима на гостопримству!


НОВО! Приручник за васпитаче - Од гласа до слова

НОВО! Приручник за васпитаче - Од гласа до слова

Овај приручник намењен је васпитачима, родитељима и свима онима који се баве децом у процесу превођења гласовног говора у писани. Практични део приручника садржи бројне предлоге за игре и активности којима се обрађују сва слова азбуке.

 Ради лакшег и систематичнијег праћења издвојене су три целине.

 - Теоријски део приручника садржи основна полазишта у раду на превођењу гласовног говора у писани, као и мишљења стручњака из области развоја говора на која су се аутори ослањали у свом раду.

 - У Идејном делу дати су предлози и уопштена решења за: уређење простора, симболичку игру, вежбе, игре и активности које се примењују у раду с децом у процесу од гласа до слова.

 - Практични део приручника садржи бројне идеје за извођење активности с децом, радионица с родитељима, као и савете и предлоге за прављење и примену средстава за игру и рад.    

Приручник можете пронаћи у Клубу књижари „Креативни центар„ (ТЦ „Еуроцентар", Македонска 30 / Дечанска 5, Београд), преко нашег сајта, као и у свим боље снабдевеним књижарама широм Србије.    


"Креативни центар" на стручној конференцији за васпитаче

Нове приручнике за васпитаче као и остала издања "Креативног центра", имаћете прилику да погледате 21. и 22. априла 2017. године на стручној конференцији под називом "Истраживачки приступ васпитној пракси".
 Ова конференција, која је намењена васпитачима, одржава се у Хотелу "Ђердап" у Кладову од 21. до 23. априла 2017. године.        

"Креативни центар" у Чачку

"Креативни центар" у Чачку

У ПУ „Моје детињство" из Чачка одржан је 11. априла „Еко-квиз" у којем су учествовали малишани из пет вртића те предшколске установе.

Деца су била веома заинтересована, радознала и упорна у решавању ребуса и слагалица с темама из екологије. Показали су изузетно знање у игри о рециклажи, као и брзину у последњој игри „Зелена јабука".

Један од чланова жирија била је Јелена Драгојловић, ПР менаџер „Креативног центра", која је пажљиво пратила све игре, помало помагала деци и на крају им свима поделила заслужене награде - књиге „Креативног центра".    

На крају квиза Јелена им је прочитала сликовницу „Грозон", коју су, осим деце, с великом пажњом слушали и одрасли (васпитачице, стручни сарадници, особље вртића).

Захваљујемо директорки ПУ „Моје детињство" Сузани Симеуновић, као и целом колективу те установе, на позиву за учешће у овој манифестацији.

Након квиза васпитачима и стручним сарадницима ПУ „Моје детињство" из Чачка представљени су радни листови „Полазим у вртић", „Ја у вртићу" и „Весели вртић", као и приручници „Деца уче у природи", „Предшколац у свету математике" и „Корак по корак 5".


Kонтролне вежбе из математике на мађарском језику

Новина у понуди „Креативног центра" за школску 2017/2018. годину су и контролне вежбе из математике на мађарском језику за прва четири разреда основне школе.

У складу са потребама наставника који наставу математике изводе на мађарском језику „Креативни центар"  је у своју понуду уврстио и ово издање, уз већ бројне уџбенике на језицима мањина.

Контролне вежбе  из математике на мађарском језику  намењене су проверама знања из математике од првог до четвртог разреда и  усклађене су са образовним стандардима за крај првог циклуса образовања.


Странице << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 >>EEPG


| Copyright © 2008 | Креативни центар | Градиштанска 8, 11120 Београд | (011) 38 20 483 | slavica.markovic@kreativnicentar.rs |